Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem két hónapja egy telefon...

Shonxd kérdése:

Vettem két hónapja egy telefont ami használt volt, és eddig jó volt de néhány napja nem tudok telefonálni vele és azt írja hogy a telefon le van tiltva, pedig nincs is tartozásom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fizetni nem akarok mert nekem százszázalék hogy nincs tartozásom hisz nem is vagyok előfizetéses,soha nem is voltam.

2018. okt. 25. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha előfizetés mellé vették, eladták és nem fizetik, akkor a szolgáltató kizárja a rendszerből. Ez esetben nyakig vagy a szarban.
2018. okt. 25. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Letíltották a hálózatról mert az előző tulaj nem fizette a részletet..vettél egy téglát gratula
2018. okt. 25. 21:42
 3/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Bakker, de szívás! Sajnálom, de én emiatt nem veszek mobilt használtan. Nem fizette a volt tulaj tovább a telefon részleteit vagy az előfizetést és letiltották. Gondolom vállalt rá 1 hónap garit és mikor letelt nem fizette tovább, így reklamálni sem nagyon tudsz nála.

Feljelentheted, ha készült adásvételi, illetve az abban foglaltakra tudsz hivatkozni, de amíg megoldódik úgyis veszel másik telefont.

2018. okt. 25. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:

"a telefon le van tiltva, pedig nincs is tartozásom mit tegyek?"

Fizetned nem kell, de ha telefonálni szeretnél, venned kell egy másik mobilt. De ne ugyanattól vedd mint az előzőt.

2018. okt. 25. 22:45
 5/12 anonim ***** válasza:
És hol vetted? Gondolom sikerült egy lopott telefont vegyél, vagy ahogy a korábbiak írták,hogy az előző tulaj nem fizeti a részleteket/felmondta a hűségídőt vagy bármi mást tett. Miért olyan nehéz megérteni, hogy használt telefont nem veszünk? Vannak megbízható helyen új, de olcsó (2-3 éves dizájnú) telefonok. Mennyiért vetted?
2018. okt. 25. 23:17
 6/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ja igen, milyen telefont vettél és mennyiért?
2018. okt. 26. 05:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked lenne havidíj tartozásod a készüléket nem tiltanák le.
2018. okt. 26. 06:25
 8/12 A kérdező kommentje:
De annyira olcsó volt és a papír alapján amit kaptam csak négy hónapos volt a mobil,de akkor miért nem rendezte a tartozását mielőtt eladta nekem?
2018. okt. 26. 07:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.😫🤑😤
2018. okt. 26. 09:28
 10/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mert átvert. Ha eladta, akkor minek fizesse tovább? Nem éri meg. Ez van.
2018. okt. 26. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!