Mennyibe kerül egy iPhone 11 készülék kijelzőcseréje?
Betört a telefonom kijelzője, 1-2 helyen kicsit be is van folyva...Mennyibe kerül egy teljes kijelzőcsere? Vácon, esetleg Budapesten a nyugati környékén megbízható, minőségi szervizt tudtok nekem mondani? Lehet nem utolsó szempont, ha olcsó...:D Már ha ez lehetséges és említhető a minőségi szóval egy mondatban.
Minél előbb szeretném megcsináltatni, nehogy nagyobb baja legyen a telefonnak.
2/2 Én is néztem nagyokat.. Megtaláltam azokat is amiket irtál,de mivel a kérdező olcsó kijelzőt akart beirtam ami a legolcsóbb volt..
Nekem sony van ahoz 70k egy kijelzőcsere de nem találok olcsóbban,igy el tudom képzelni hogy az iphone11 nem éppen a legjobb ami a piacon fut és lehet hogy a 30k is reális ár a kijelzőért és a 75k van kicsit tul árazva.
Amugy [link] itt is vannak a készülékektöl függően változó árak.. a 11 -11pro max között 60k különbség van szóval nem biztos hogy a drágább mindig jobb is
Phone 11 PRO MAX LCD csere:
129.900 Ft
iPhone 11 PRO LCD csere:
99.900 Ft
iPhone 11 LCD csere:
69.900 Ft
iPhone SE 2020 LCD csere:
28.900 Ft
Csak gyári kijelzőt rakass bele! Többit felejtsd el.
Ha gáz vagy nem tetszik vagy egyéb mehetsz vissza a gyárit kérni újabb lóvéért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!