IPhone 11 még megéri az árát újonnan?
Fortnite pl problémás mert a forgalmazója ingyé szeretné használni az alma infrastruktúrát, hogy hogy ha jól tudom jelenleg hivatalosan nem elérhető a telefonra, bár azt hiszem meg lehet oldani.
Interneten nézd meg mennyire futtatja jól a telefon.
Maga a telefon jó. BestBye?
IPS kijelző nem gáz, nem is full HD de 720p nál nagyobb a felbontása. ez játékokban előny kicsit.
Azt hogy a kijelző nem tud 120Hz- et ne hiányold. Minimális előnye van a hétköznapokban. Telefonos játszadozásban nem tudom mennyire van értelme ilyen kis kijelzőn a 120hz -nek.
Olyan hogy legerősebb Androidos telefon nincs. Teszteket nézegethetsz hogy melyik mellyi pontot nyom ki magából, de egyrészt a való életben nem biztos hogy ugyan az lesz. Másrészt ha nem fér a keretbe a felső kategória csúcsa akkor azt kell megkeresned ami a pénzedből legjobban kijön.
Hamarosan jönnek az új Samsung telefonok, az lejebb nyomja az előző szériák árát. Egyébként egy jobb középkategóriás telefon már nem annyira kompromisszumos mint régen volt.
Mit tud az A13 Bionic?
Most vettem iPad 9 -et a páromnak otthonra A13 -al, nem játszunk rajta.
Gyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!