IPhone 12 tapasztalatok megéri megvenni újonnan?
Miben jobb?Mindenben
Nekem 12 van és megvagyok vele elégedve.
Kamerája nekem elég,egy napot simán kibírok vele,filmet szeretek rajta nézni mivel szép oled kijelzője van.Face id gyors,maga a telefon is gyors.A hangszórója valami brutál jól szól.
Hátrány :6ról váltottam és kényelmetlen,mivel nem lekerekített.De mindig tokban vAn szóval így nem “vágja”a kezem.
iphone 12 128Gb nem éri meg mert 290 körül van árukeresőn, 13 meg 315 és az alapból 128Gb.
Én 40Gb tárhelyet használtam el úgy hogy van pár ezer spotify letöltött szám, képek, videók appok és maga az oprendszer.
11-el ellentétben nagyobb felbontású OLED kijelzője van és végre lapos a kijelző és egyszerű rá jó üvegfóliát találni rá.
Kamera szép képeket és videókat készít, akkuidővel meg semmi gondom nem volt.
Ha mindenképpen kell a 128Gb akkor várj pár hónapot míg esik a 13 ára és inkább azt vedd meg, de sztem 64 is elég, főleg ha mented képeket felhőbe.
ezt a kijelzős dolgot iphone téren akkor veszem észre ha egymás mellet van a két fél kijelző
de inkább nyáron a vakító napsütésbe jobb az oled mert ott legalább látod mivan a kijelzőn
nekem se2020 havernak 12 mini és egymás mellé rakva ( normális fényviszonyok között) nem igazán látod a különbséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!