Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A xiaomi telefonok aki tényleg...

A xiaomi telefonok aki tényleg rossz a szoftveres támogatottság?

Figyelt kérdés
Sokan azt írták itt gyakorin, és olyat is olvastam, hogy hú ha android akkor samsung legyen mert az az oké.
2022. jan. 21. 19:05
1 2
 11/12 anonim válasza:
Mondjuk nekem az összes google app le van törölve, még a bloatwareket is leszedtem adb-vel.
2022. jan. 25. 09:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Androidon az SW támogatás úgy néz ki, hogy minden egyes verzióhoz ki kell adni egy fullos csomagot, meg kell nézni és tesztelni hogy működik.

A 128 -as is egy verzió, meg a 256 os is egy verzió. Na most darabra számold meg hány telefont adtak ki és nézd meg melyiknek hány verziója van és esetleg régió függően is vannak változatok.

Szerintem tavaly volt nekik vagy 70 de lehet 80 telefon is. + verziók. Számoljunk 300 darabbal csak 2021 -re. Na most ezt követni és támogatni egyenként. Aztán számold azt hogy 2022 ben is lesz ugyan ennyi telefon. Év végére lesz 600 . Ha kij0n a havi Android frissítés, akkor 600 esetben kell azt a csomagba integrálni, és tesztelni majd kiadni. Elképesztő mennyiségű meló. Mellette nem tudnak semmit sem csinálni. És akkor ott van a saját rendszerük is amit ha frissítenek azt is ki kell adni mindegyik telefonra... Sony évente kihoz 3 telefont mindegyiknek van 2 verziója. Az 6 telefon. 2 év alatt az 12. 12 vs 600.

Samsungnál sincs annyi követendő telefon pedig ők 4-5 éves supportot vállalnak.

Egyszerűen képtelenség ennyi telefon supportját kordinálni.

Hamar ki is dobják a telefont a supportból. Poco, redmi 1 év. Aztán még jófejségből MIUI frissítést kap + 1 évet, az egyszerűbb mint az android havi ápdétcsomagok. Aprópénzrt vett olcsó telefonokat meg nem éri meg sokáig követni.

Ezért lenne jó pl az Android One program.

Amit a Nokia ki is használ, sajna már csak egyedüliként.

2022. jan. 25. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!