A xiaomi telefonok aki tényleg rossz a szoftveres támogatottság?
Raketerestel a neten ? 2-3 évig megkapja. Egy 4 éves androidon meg fut minden hibátlanul tehát a 7 éves telefon meg működik mint egy új.
Pontosan, leírod hogy miért kell neked a legújabb Android ?
Most megnéztem mit tud majd az új frissítés a telefonomon ha megkapom.
Lesz a sötét módnal egy sötétebb mód.
A bal felső sarokban a pontos idő vastagabb betűvel lesz szedve.
Megváltozik az értesítés widget kinézete
Ennyi.
Igazából igazad van elvárom hogy legyen vastagabb betűvel az óra , de kardomba se dolok ha nem lesz. Ennel fontosabb hogy erős CPU legyen a telefonban azért, hogy sok ideig ne érezzem lassúnak.
Szerintem.
Tehát amikor a Googlenek elküldöd hogy merre jársz mit csinálsz a telefonszamaidat az smseidet az okés, sőt ha kikapcsolod a gps-t a telefonod tudja hol jársz városban mert a routerek 99 százalékarol listája van a Googlenek hogy hol van az okés.
Persze, nem kell venni , csak érdemes helyen kezelni a dolgokat. Igen logolja hogy melyik a legtöbbet használt program milyen sorrendben, nem titkos, de ez a fejlesztés miatt kell. Ha beirom hogy tévét akarok venni mindjárt 2 hétig tévéket reklámoz a rendszer nekem. És néha írni se kell.
9#
Hagy döntsem már el én, hogy kinek küldöm az adataimat. Az USA egyenlőre vonzóbb számomra európaiként, mint Kína.
"de ez fejlesztés miatt kell"
Igen, meg az összes védelmi szoftver is ezt hazudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!