Help meee! A telefonom nem akar betölteni egy weboldalt sem?
iPhone 6s telefonom van, és a legtöbb weblaphoz tanúsítvány hibát ír. Safari, Chrome, Brave és Opera kereső volt lent, de nem jók.
Valaki elmagyarázná érthetően, hogy mit csináljak?
Előre is köszi❤️

Beállítások > Safari menüpontban az Előzm. és webhelyadatok törlése
talán elég ennyit megcsinálni

Xar 1000 éves telefon, valszeg lejártak a tanúsítványok
Vegyél Iphone 13 pro max 1tb-t, az tuti jó lesz :))
#1 sajnos nem segít
#3 Bocs, de nem veszek majdnem félmillás telefont
#4 azt nem kérdztem, hogy miért ne vegyél iPhone-t
Jah és Xar 1000 éves telefon
Én nekem tökéletes ez a Xar 1000 éves telefon, de ha nem lesz jó az internet, akkor kénytelen leszek cserélni

értem, akkor csináld ezeket:
- Ellenőrizd a telefon dátum és idő beállításait
Beállítások -› Általános -› Dátum és idő. Itt kapcsold be az Automatikus beállítást
- Indítsd újra a telefont
- Indítsd újra a telefont kényszerített újraintdítással
Tartsa megnyomva egyszerre az Altatás/Ébresztés gombot és a Főgombot. Amikor megjelenik az Apple embléma, engedje el mindkét gombot.
- Ha ezek után sem megy akkor csinálj egy teljes visszaállítást
Nem mai csirke ez a telefon, de még bőven használható cucc. Ne hallgass a hülyékre, direkt provokálnak mindenkit akinek iPhoneja van.
Nem kell nekik válaszolni, csak jelentni

sajnos még mindig nem jó
nincsen semmilyen frissítés rá
viszont a múltokor kiesett a kezemből, nem tört össze, de nem lehet, hogy ez miatt van?
egyébként majdnem naponta újraindítom, de nem nagyon értek ezekhez, szóval nem tudom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!