Az emberek miért vesznek 300ezrekért telefont,ha 60ezresen is lehet fb,tiktok,email,böngészést használni?
Mert az tetszik. És én 6 évre veszek telefont, nem kettőre.
Aki megteheti, annak nem fáj. Neked se fájjon.
Mert nem mindenki csak arra hasznalja, hogy egesz nap facebookozzon, de ha meg csak arra is veszi, mi kozod hozza? Ha van ra penze, tegye.
Nekem ket indokom volt, amiert a dragabb modellt vettem meg. Az egyik a kamera, szeretek fotozni, a masik pedig az, hogy szeretnem hosszu evekig hasznalni a telefont. Amig csak ilyen alsobb kategorias telokkal rohangaltam, 1 ev utan mar lassultak, 1,5- 2 ev utan mar hasznalhatatlanok voltak. A jelenlegi telefonon mar majdnem 3 eve megvan es semmi baja, remelem minimum meg 3 evig fogom tudni hasznalni.
1-es és 3-as tipikus felszínes rosszindulatú emberek. Én annó pénzügyi helyzetem miatt 50 ezres telefont engedhettem meg magamnak. Kivétel nélkül 1-1,5 év után tönkrementek, mert elég nagy igénybevételnek vannak kitéve. Már egy ideje viszonylag jobb anyagi helyzetben vagyok, és tudtam venni egy 200 ezres telefont. Érdekes, 3 éves lesz lassan, és semmi baja nincs. És még 1-2 évig nem is tervezem lecserélni.
Pont leszarom hogy ki mit gondol, magamnak vettem, nem azért hogy "menőzzek" vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!