Melyik cég gyártja a legroszabb telefonokat a világon?
Cubot, Umidigi, Ulefone, Myphone, Xiaomi, Homtom, Vívo, Oppo, Doggee, Ilike, Krüger&Matz, verne, Meizu, Qubo, Oukitel, Blaupunkt, Catapillar, Doro
Közülük melyik az amelyik kiemelkedik. Vagy van még olyan jelenleg is árusított legenda amit kihagytam?
A Xiaomit azért írtam bele. Mert 2 Xiaomi telom volt eddig és ezekkel volt a legtöbb gond. Még rosszabb volt mint a doggee. Pontosabb Xiaomi Redmi 6A és xiaomi redmi note 9. Amikkel meg sosem volt az az IPhone, Samsung és a Huawei el is csak az Y6 volt kicsit lassú. De legalább olcsó is volt. Ezek között a gyártók között némelyik telo meg pofátlanul tularazott
Nem tudom miért kell személyeskedni.
Megnéztem mennyibe kerül egy iPhone (csak hogy örülj) na annyiért vettem téli gumit arra a kocsimra amivel a lányomat hordom a suliba mint egy normal iPhone 13, a hobby ló tartása évente 3 iPhone tovabba 2-3 csúcs iPhone 13 árából szoktunk elmenni nyaralni.
Szóval ez a nincs pénzed rá olyan szánalmasnak tűnik.
Annyira ciki már egyébként, hogy egymást kritizálják az emberek egy telefon miatt...
Szóljunk meg valakit, akinek iPhone-ja van, mert az csak menőzni akar a telefon árával. Azt meg sokan nem bírják felfogni, hogy ha másfélszer ennyibe kerülne, akkor is lenne vevő rá, mert nincs más opció annak, aki nem Androidot akar használni.
Szóljunk meg valakit, akinek Xiaomi-ja van, mert az hülye és csóró, amiért azt vett. Csak nem fogják fel sokan, hogy akinek nem kell minőségi hardver és szoftver, csak egy normálisan működő eszköz, az nem fog plusz 20, 30, akár 40 ezret kiadni pl. egy Samsungért, mert mégis mi a francért érné meg neki?
Szörnyű, hogy az ilyen emberek nem szégyellik el magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!