Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik cég gyártja a legroszab...

Melyik cég gyártja a legroszabb telefonokat a világon?

Figyelt kérdés

Cubot, Umidigi, Ulefone, Myphone, Xiaomi, Homtom, Vívo, Oppo, Doggee, Ilike, Krüger&Matz, verne, Meizu, Qubo, Oukitel, Blaupunkt, Catapillar, Doro

Közülük melyik az amelyik kiemelkedik. Vagy van még olyan jelenleg is árusított legenda amit kihagytam?

A Xiaomit azért írtam bele. Mert 2 Xiaomi telom volt eddig és ezekkel volt a legtöbb gond. Még rosszabb volt mint a doggee. Pontosabb Xiaomi Redmi 6A és xiaomi redmi note 9. Amikkel meg sosem volt az az IPhone, Samsung és a Huawei el is csak az Y6 volt kicsit lassú. De legalább olcsó is volt. Ezek között a gyártók között némelyik telo meg pofátlanul tularazott

2022. jan. 14. 06:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt Samum szervízben volt 2 év alatt 2x. Garancia állta.

Most Apple van lassan 1.5 éve. Semmi baja nincs.

2022. jan. 14. 08:55
 12/24 anonim ***** válasza:
82%

Saját tapasztalataim:

-kaptam 2014 körül egy alsó-középkategóriás Lenovot, amit majdnem 2 évig használtam. Semmi baja nem volt, mai napig működik.

-utána egy Samsung Galaxy A3 2015-öt használtam 1 évig, majd továbbadtam nagybátyámnak, akinél még 2 évet volt, utána bedöglött a hangszórója.

-Sony Xperia Z3 Compact volt a következő. Na az bírta legkevesebb ideig, 2 év után meghalt a kijelzője.

-a Sony-val egyidőben volt egy másik Lenovo telefonom (szintén alsó-középkategória), az a mai napig működik.

-2018 év végén vásároltam egy Huawei Mate 10 Pro-t, mai napig azt használom. Egy probléma van vele, hogy kb másfél éve nem hagyhatom 16% alá merülni, mert akkor fél napig indíthatom újra és újra, mire elkezd tölteni. De ha erre odafigyelek, akkor konkrétan minden tökéletesen működik.

-így a végére pedig megjegyezném, hogy édesanyám egy iPhone 5-öt vett még 2016-ban használtan, azóta is azt használja, és tökéletesen működik minden funkciója (idén lesz 8 éves teló). Most akarja lecserélni egy SE 2020-ra.

-Nagymamám pedig 2017-ben kapott egy Samsung Galaxy A3 2016-ot, amit már 4. éve használ, és továbbra is működik.

Ezek alapján számomra a Lenovo, a Samsung, az Apple és a Huawei is megbízható márka, ellenben a Sony-val. Nem tudom az újabb típusok mennyire változtak ilyen téren, de még 4-5 évvel ezelőtt az összes olyan ismerősöm, aki Sony-t használt, állandóan a szervizet járta.

2022. jan. 14. 09:23
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
De MINEK szívni ilyen noname márkákkal? Sosem értettem.
2022. jan. 14. 09:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősi körben a többség Xiaomi tulajdonos, velem együtt. Azon túl, hogy nem szeretem a MIUI-t, és ezért Lineage OS van rajtuk, soha nem volt bajom a telefonjaikkal. És ez a többiekre is igaz, a legkomolyabb probléma az elhasználódott akku cseréje volt velük, ami viszont minden telefont elér egyszer.

Ellenben az Apple cuccokkal eddig csak szívtam. Hozott már hozzám ismerős 3 GS-t, amit DFU móddal kellett helyretenni, a másikon a TouchID halt le, a harmadikat pedig 2 nap után eltette a fiókba a gazdája, mert annyira logikátlan az egész egy Androidos telefonhoz képest. Arról nem is beszélve, hogy órákig tartott a költöztetés a régi Huawei-ről az új Apple-re, mert az erre kitalált szoftverük állandóan hibaüzenettel megállt. De annyit sem írt, hogy a kapcsolat szakadt-e meg, vagy lezárt a képernyő, esetleg nincs kedve dolgozni aznap...

Ettől függetlenül azt mondom, hogy nincs olyan, hogy legrosszabb márka. Mindnek vannak jó és rossz készülékei a legtöbb esetben.

2022. jan. 14. 10:02
 15/24 Maya Bunnyheart ***** válasza:
78%

Nekem eddig ilyen telefonokkal van tapasztalatom.

2011-ben kaptam meg az első telefonomat egy Nokia 2220 Slidet, nekem akkor jó volt, majd oda adtam anyukámnak. Össz kb 2 évet bírt a telefon.

2012 ben kaptam egy használt Samsung Monte telefont, sokszor vittem szervízbe, ez a kedvenc telefonom, és a mai napig működik.

2014 ben kaptam egy Samsung Galaxy Pocket Neot, ez 2 évig volt meg, ahogy lejárt a garancia másnap már nem is működött, az akkumulátora elkezdett felpúposodni. Ez nem volt egy jó telefon, kicsi, lassú, rossz kamera.

2016 ban vettem egy Microsoft Lumia 650-et ez volt az egyik kedvenc telefonom, mert jó képeket lehetett vele készíteni.

Csak megszűntette a támogatást a gyártó még nem voltak rá alkalmazások már.

Szintén 2016 ban kaptam egy Samsung Galaxy S3 at, 3 évig használtam, ennek betört a képernyője, elkezdett tönkre menni az akkumulátora, javítani nem volt már érdemes.

2019 vettem egy iHunt Like Hi5 öt, ez volt a legrosszabb telefonom, rossz kamera, lassú, ennek is 1 év után az akkumulátora elkezdett felpúposodni.

2020 ban vettem a jelenlegi telefonomat egy Xiaomi Redmi 6ot, teljesen jól működik, jól lehet vele fotózni. Remélem még sokáig tudom használni.

2022. jan. 14. 10:24
 16/24 anonim ***** válasza:
35%

Most valaki hiába írta le saját tapasztalatait.

Nem reprezentatív, mivel akkora szórás a termékek között...

Oké hogy ugyan az van 2 telefonra szitálva, de lehet 2 teljesen más földrészen gyártják, más árkategóriában stb.

"A Xiaomit azért írtam bele. Mert 2 Xiaomi telom volt eddig és ezekkel volt a legtöbb gond. Még rosszabb volt mint a doggee. "

Én kb. idáig olvastam, Xiaomi egyik legjelentősebb telefongyártó mára, attól még te 2 telefon kifogtál a több millióból még nem szar, bármelyiknél előfordult.

Az meg hogy rosszabb mint a Doogee egyenesen vicc, fogtál-e már életeben Doogee-t? Ezek többnyire zs kategóriás telefonok, amik a kínai piacon sem számítanak túl jónak, de itt az EU-ban árulják ezeket a szemeteket, mert technikailag azok.

2022. jan. 14. 13:53
 17/24 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem az Alcatel szidását, most éppen Foxconn gyártja őket, mint az új Blackberryket is(amik ugye már megszűntek) és TCL kézben vannak.

Teljesen korrektek, és nem Doogee színt, vicces hogy pont egy Doogee után írja le valaki, mintha az magasabb lenne a létrán mint az Alcatel.

Utána kéne olvasni a dolgoknak, nem a hülyeséget ontani.

2022. jan. 14. 13:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Kár is volt megemliteni itt a Xiaomit, Samsungot, IPhonet. Mert most mindenki csak ezekről ír. Pedig gondolom, hogy a többi márka amit itt megemlítettem azért rosszabb minőségű. Tehát ennek fényében tehetek fel egy új kérdést erről csak akkor a Xiaomit és a Samsungot nem írom bele. Az alcatel pedig régen 2014 környékén még csúcs mobilokat is csinált.
2022. jan. 14. 14:02
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Ha a foxconn gyártja akkor az Alcatel már egyenesen ajfon :)
2022. jan. 14. 14:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

#19.Xiaomi-t is a Foxconn gyártja, meg sok mást.

Nokia-t is, pedig ott tényleg voltak hibás szériák.

Amit az Apple pluszban hozzáad az a tervezés, "ajfon"...

Köszönjük, de ha nincs rá pénzed attól még az nem ajfon lesz hanem iPhone...

2022. jan. 14. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!