Melyik cég gyártja a legroszabb telefonokat a világon?
Cubot, Umidigi, Ulefone, Myphone, Xiaomi, Homtom, Vívo, Oppo, Doggee, Ilike, Krüger&Matz, verne, Meizu, Qubo, Oukitel, Blaupunkt, Catapillar, Doro
Közülük melyik az amelyik kiemelkedik. Vagy van még olyan jelenleg is árusított legenda amit kihagytam?
A Xiaomit azért írtam bele. Mert 2 Xiaomi telom volt eddig és ezekkel volt a legtöbb gond. Még rosszabb volt mint a doggee. Pontosabb Xiaomi Redmi 6A és xiaomi redmi note 9. Amikkel meg sosem volt az az IPhone, Samsung és a Huawei el is csak az Y6 volt kicsit lassú. De legalább olcsó is volt. Ezek között a gyártók között némelyik telo meg pofátlanul tularazott
Volt Windows Phone-os Nokiam, kevés volt rá a játék, de elégedett voltam vele.
Volt egy Xiaoim, az sem volt rossz, de az akkumulátor gyorsan meghalt.
Volt egy Samsungom, jól bírta, de 1,5 év után nagyon belassult.
Most egy iPhone-om van, eddig oké. Eddig a Xiaomi-val volt a legtöbb baj, lassú volt meg gyorsan meghalt.
5 nem azért, de miért kell egy telefont szervizbe vinni? Nekem 2012 óta a 20 ezer forintos samsungtól az iphone 6s-ig volt minden, de sosem kellett szervizbe vinni.
Van egy fanatikus ismerősöm, ő pl az 5s-től nem hajlandó megszabadulni a a mai napig, ő egyszer volt szervizben 6 év alatt. Akksit cseréltetni. Az meg alap.
Nekem volt pár xiaomim ZTE meizu meg pár ilyen. Soha nem kellett szervizbe vinni.
Miért kellene ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!