Egy iPhone XR-t lecserélnétek 13 minire?
Figyelt kérdés
Az XR 3 éves lesz, 64 GB-os. A 13 ugyebár 128 GB-tól indul.
Igazából a méret a dilemmám. Nagyon tetszik a mini, szerintem jó méret, nagyon jó és kényelmes kézbe venni és zsebben hordani. Ha belegondolunk, hiába kisebb a fizikai mérete mondjuk egy 8-as szériánál, a kijelzője mégis nagyobb. Nekem a 8 mérete ideális volt. Amikor váltottam XR-re (Dual SIM kellett), kicsit nagynak éreztem, de megszoktam. Abban nem vagyok biztos, hogy a kisebb képernyő méretet könnyű lesz-e újra megszoknom, és nem fogom-e bánni, hogy nem a 13-at vettem. Jelenleg van iPad-em, tehát tartalmat legtöbbször azon fogyasztok.
Tudom, hogy dönteni nekem kell, csak hasznos véleményeket várok. Köszönöm a segítséget!
2022. jan. 12. 11:54
21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon szimpi a Mini mérete, de én is ettől tartok kicsit, amit az utolsó írt.
2022. júl. 26. 08:02
22/23 anonim válasza:
Ha felmerül a kérdés, hogy kicsi lenne a Mini, akkor a sima 13-at vedd!
23/23 Joell válasza:
ha nem zavar a kissebb kijelzö akkor akar a 12 minire is.ha azonos meret kellene akkor inkabb egy 11 vagy 12.arban ezek kedvezoek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!