Az XR 3 éves lesz, 64 GB-os. A 13 ugyebár 128 GB-tól indul.
Igazából a méret a dilemmám. Nagyon tetszik a mini, szerintem jó méret, nagyon jó és kényelmes kézbe venni és zsebben hordani. Ha belegondolunk, hiába kisebb a fizikai mérete mondjuk egy 8-as szériánál, a kijelzője mégis nagyobb. Nekem a 8 mérete ideális volt. Amikor váltottam XR-re (Dual SIM kellett), kicsit nagynak éreztem, de megszoktam. Abban nem vagyok biztos, hogy a kisebb képernyő méretet könnyű lesz-e újra megszoknom, és nem fogom-e bánni, hogy nem a 13-at vettem. Jelenleg van iPad-em, tehát tartalmat legtöbbször azon fogyasztok.
Tudom, hogy dönteni nekem kell, csak hasznos véleményeket várok. Köszönöm a segítséget!
Nagyon-nagyon gondold meg, szerintem egy ennyivel kisebb kijelzőt nem könnyű megszokni, sőt visszalépésként éli meg az ember.
Egy sima 13-mas is elég kicsi telefon, minden paraméterében kisebb mint a mostanid.
Ez a 13:
Hosszúság 146.7 mm
Szélesség 71.5 mm
Vastagság 7.7 mm
Tömeg 173 g
Ez az XR:
Hosszúság 150.9 mm
Szélesség 75.7 mm
Vastagság 8.3 mm
Tömeg 194 g
2022. máj. 20. 12:21
13/23 anonim válasza:
Én bánom már, hogy nem minit vettem. Úgyis a tableten olvasok, filmezek
2022. jún. 16. 09:38
14/23 Morzsi007 válasza:
Én meg örülök, hogy Mini-t vettem, főleg mikor kezembe kerül a sima modell, számomra fél tégla, kényelmetlen kezelni és zsebben hordani.
2022. jún. 16. 10:00
15/23 anonim válasza:
A mini gagyi,gagyi hatása van,ha telefonálnék rajta arra jó lenne,de másra nem
2022. jún. 16. 13:48
16/23 A kérdező kommentje:
Mitől gagyi? Ugyanaz az anyaghasználata, mint a sima 13-nak.
2022. jún. 16. 22:31
17/23 anonim válasza:
Attól ,hogy vaksiskodni kell,mert olyan kicsi.Ráadásul a fényerő is gyenge a kicsi kijelző mellé
2022. jún. 17. 10:24
18/23 anonim válasza:
Én várnék egy évet, mert addig még biztosan jó lesz a telefonod és addig le megy az ára a 13 mininek. A helyedben egyébként egy 12 minit vennék. Soha sem érdemes a legújabb szériát venni, mert sokkal többe kerül, de alig tud többet. Én mindig az 1 el régebbit veszem, pedig ki tudnám fizetni az újabbat is. Minek pazaroljam feleslegesen a pénzt?
2022. júl. 12. 13:15
19/23 anonim válasza:
Megvárnám a 14-et.
2022. júl. 25. 13:18
20/23 anonim válasza:
Első számú telefont nem cserélnék kisebb képernyősre, a szemünk úgy van a kijelzőmérettel, mint a nők a férfi hímtaggal: A nagyobbat könnyen megszokja, ami pedig korabban még optimalisnak tűnt, az utóbb már kicsinek fog tűnni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!