Melyik lenne a jobb vétel galaxy s20 fe vagy iphone xr?
Mindkettő remek telefon.
Amelyik jobban tetszik.
Iphone tartósabb szerintem, de az s20FE is jó még évekre.
Egyikkel se jársz rosszul.
Nem tudom árban hol helyezkednek el most, de az XR 2018 szeptemberi az S20Fe meg 2020 októberi telefon. Az iphone rendszere tartósabb, de 2 év hátránnyal indul, ez igaz az aksira is.
Amoled élénkebb, de nem biztos, hogy természetesebb színei vannak, viszont kontrasztban elveri az IPS-t, ez leginkább sötétben mutatkozik meg, amúgy nem.
A RAM méretét nem lehet összehasonlítani, mivel az android és appjai többet kíván, ez igaz a processzorra is, ettől függetlenül mindenre elég teljesítménnyel rendelkezik mindkét eszköz. 120Hz meg jó jó, de nélküle is el van az ember és nem hiszem, hogy hátrányt okoz,ha csak 60 képkocka van egy mobilkijelzőn.
Annak ellenére, hogy iphone párti vagyok, most mégis elgondolkodnék a választáson, ha egy árban mennek, akkor Samsung, ha mégis ki szeretnéd próbálni az ios-t, akkor egy kicsit újabb almás mobil, de még ez is használható lesz pár évig, annak ellenére, hogy 3 éves modell.
Még annyit, hogy az amoled kevesebbet fogyaszt, de nagyobb felbontású, ezért magasabb teljesítmény szükséges a megjelenítéshez és a 120Hz még tovább növeli az erőforrásigényt.
A magasabb felbontás szemnek nem látható különbség felesleges. Számok emberei imádják az androidot, épp ezekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!