Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik lenne a jobb vétel...

Melyik lenne a jobb vétel galaxy s20 fe vagy iphone xr?

Figyelt kérdés
2021. okt. 29. 21:43
1 2
 1/14 anonim válasza:
64%
amelyiknek jobban kedveled a rendszerét..már megint egy samsung iphone összehasonlítás kérdés. iphone akkor.
2021. okt. 29. 21:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Eddig csak androidos telefonom volt az apple rendszeret még regen egy ipad 2ön használtam de azóta gondolom sokat változott
2021. okt. 29. 21:59
 3/14 anonim válasza:
55%
Én is androidot használtam régen de átváltottam iphonera. Sokkal jobban szeretem, nem vennék újra androidos telefont. Nekem xr-em van, már 2 éves de semmi probléma nem volt még vele pedig folyamatosan használom.
2021. okt. 29. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő remek telefon.

Amelyik jobban tetszik.

Iphone tartósabb szerintem, de az s20FE is jó még évekre.

Egyikkel se jársz rosszul.

2021. okt. 29. 22:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
S20FE-m van, nekem bejött.
2021. okt. 29. 22:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem talán az s20fe de neked kell tudni
2021. nov. 2. 13:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a samsungot. A samsungban nagyobb felbontásu AMOLED 120 hz kejelző van. Az iphoneban pedig csak egy sokkal kisebb felbontasu 60hz-es IPS kijelző van. Iphone ban 3gb ram a samsungba 6gb ram. Processzor is gyorsabb. Számomra egyértelmű hogy melyiket választanám. Samsung
2021. nov. 2. 20:33
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
És az akkumulátor is sokkal nagyobb a samsungban. Nagyobb akksi + AMOLED kijelző = hosszabb üzemidő
2021. nov. 2. 20:38
 9/14 Morzsi007 ***** válasza:
50%

Nem tudom árban hol helyezkednek el most, de az XR 2018 szeptemberi az S20Fe meg 2020 októberi telefon. Az iphone rendszere tartósabb, de 2 év hátránnyal indul, ez igaz az aksira is.

Amoled élénkebb, de nem biztos, hogy természetesebb színei vannak, viszont kontrasztban elveri az IPS-t, ez leginkább sötétben mutatkozik meg, amúgy nem.

A RAM méretét nem lehet összehasonlítani, mivel az android és appjai többet kíván, ez igaz a processzorra is, ettől függetlenül mindenre elég teljesítménnyel rendelkezik mindkét eszköz. 120Hz meg jó jó, de nélküle is el van az ember és nem hiszem, hogy hátrányt okoz,ha csak 60 képkocka van egy mobilkijelzőn.

Annak ellenére, hogy iphone párti vagyok, most mégis elgondolkodnék a választáson, ha egy árban mennek, akkor Samsung, ha mégis ki szeretnéd próbálni az ios-t, akkor egy kicsit újabb almás mobil, de még ez is használható lesz pár évig, annak ellenére, hogy 3 éves modell.

2021. nov. 3. 12:00
 10/14 Morzsi007 ***** válasza:
50%

Még annyit, hogy az amoled kevesebbet fogyaszt, de nagyobb felbontású, ezért magasabb teljesítmény szükséges a megjelenítéshez és a 120Hz még tovább növeli az erőforrásigényt.

A magasabb felbontás szemnek nem látható különbség felesleges. Számok emberei imádják az androidot, épp ezekért.

2021. nov. 3. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!