Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Két és fél éve vettem újonnan...

Két és fél éve vettem újonnan xiaomi redmi note 7 okos telefont. Működik rendesen. Körülbelül meddig lesz ez még működőképes?

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 20:52
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Egyébiránt köszönöm a választ. És köszönöm mindenkinek aki hozzászólt.
2022. jan. 13. 08:49
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nem zavarná a fiadat :)

Egyébként a [link]

Minden gyártó minden eddig megjelent telefonja fent van.

Itt találhatóak a Xiaomi telefonjai

[link] xiaomi-phones-80.php

(Nem ne lepődj meg mert igen marha sok van, és ez a baja frissítésekkel, nem bírnak vele)

Itt pedig a Note 9 Pro amit ki akar szórni a rózsaszín:

[link] xiaomi_redmi_note_9_pro-10217.php

2020 áprilisi bejelentés.

Sok 10 modellre is lassan lejár a támogatás nem hogy a 9 -re.

Össze is lehet hasonlítani paramétereiben a telefonokat

[link] compare.php3?idPhone1=10217&idPhone2=9513

Összesen 3 -at ha a keresőben kiválasztod az új 10 vagy 11 szériákat.

Alapvetően Xiaomit se javasolnék, de viszont ez a weboldal tisztán a telefonok adatait megkeresni, összehasonlítani szuper.

Folyamatosan karban is tartják.

2022. jan. 13. 09:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Igen, minden termékkel így van hogy tönkremegy egy idő után. Addig jó míg garanciális. De a garancia időtartamát nem befolyásolja a termék megjelenési dátuma. Ha akarod csereld le mindegy melyikre csak garanciális legyen
2022. jan. 13. 10:12
 24/26 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!...Írod..alapvetően Xiaomit sem javasolnál...

mit helyette (?)

2022. jan. 13. 11:33
 25/26 anonim ***** válasza:

#24 Ez az árától függ.

Olcsó telefonok között a kínaiak tarolnak. Kevés az alternatíva.

Samsung felé szoktam eltolni az embereket, de azok drágábbak.

Samsung 100k ha nagyon muszáj akkor 80 tól de inkább 100 még inkább 130-140 től jó igazán.

2022. jan. 13. 11:36
 26/26 A kérdező kommentje:
#22 - bocs' privátban elküldtem a rózsaszín 12 ajánlatát, lécci lécci megírni, hogy melyiket választanád a Xiaomi helyett (van az ajánlatok között Xia...is)......vagyis még nem küldtem el...mert wordben mentettem le, mint képernyőfotó....azt hogyan és hol tudom elküldeni..(mellékletként, vagy bárhogy (?)
2022. jan. 13. 11:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!