Két és fél éve vettem újonnan xiaomi redmi note 7 okos telefont. Működik rendesen. Körülbelül meddig lesz ez még működőképes?
2 évre tervezik 1 év támogatást kap + 1 évig a MIUI frissítéseket is megkapja. Aztán semmi. Ha rosszkor jön akkor Android verziót nem frissítenek.
Fizikai használhatóságot nem lehet előre megmondani. 2 éve tervezett életciklus -t sok meglépi. Akku lesz a szűk keresztmetszet.
Nálam rendre meg is haltak a készülékek.
Addig lesz jó ameddig meg nem hal és neked elég.
Nekem is 2.5 éves akksit már cseréltem az 4800 Ft volt mert drága gyarit kapott.
Van egy régebbi mi telefonom az olyan 9 éves lehet, a gyerekek youtubeznak rajta még jó
Mivel nincs benne forgó mozgó kopó alkatrész nem hiszem hogy tönkre kéne menniük
#8 4800 ért? Gyári? Húha... Ebből az akku se jön ki. Jó olcsó volt.
Nem a forgó mozgó alkatrész a gond.
Hanem az elektronika minősége.
Egy szénné olcsósított telefon esetében meg kel vágni a költségeket.
Nem csak a külsőn és egyéb fícsörönök spórolnak hanem belső minőségen is. Elektronikai alkatrészeken. Minőségieket olcsókra cserélik. Nem kizárólag ár a különbség ha kb ugyan azt a ficsőr listát látod egy Redmin és egy MI -n de az ára a Mi nek magasabb. Nem, nem csak az árazása miatt van.
Tapasztalat is azt mutatja hogy az MI -k jelentősen jobban bírják. redminél meg Poco nál ez az elfüstöl benne idővel. Aztán a javítási költségből veszel egy másik új redmit vagy pco -t néha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!