Számhordozással kapcsolatban lenne kérdésem. Hogyan mennyi idő míg a számot átviszik?
Vodához mennél át? Ott egy ideje nagy a káosz. Kb. fapados légitársaság színvonala alá estek.
Számíts rá hogy nem lesz egyszerű.
Hogyan tudom áthozni a számomat a Vodafone-hoz?
Telefonon
Hívd a 1401 -et munkanapokon (H-P: 8:00-20:00), és minden kérdésedre válaszolunk! Vagy add meg a számod, és visszahívunk!
A 1401 minden belföldi mobilról díjmentesen hívható, vezetékes számról a hívás díja 49 Ft/perc.
"Telenornál lassan új hőnap kezdődik a számlázással, vagy az nem számít?
Nem. Csak az, hogy ne legyen számlatartozásod, azaz ha időközben eltelik megint egy számlázási ciklus, csak fizesd be és ennyi. A többit megoldják. Nem te vagy az első számhordozó a történelemben.
:DD
én most hordoztam el a 2010-es években a vodához áthordozott 30-as számomat a Telenorhoz. Tudod, hogy miért? Mert össze-vissza számlázgattak és hónapokig egy darab számlát sem kaptam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!