Hogyan tudnék számot hordozni?
A cégem megszűnik és felmondják a céges vodafone előfizetést. Az én előfizetésemhez 4 szám van hozzárendelve. A Pannonhoz szeretnék menni számhordozással, de a Vodában azt mondták hogy 5ezer forint per szám + valami hűségnélküli csomagot kellene kötnöm, hogy odaadják a számot. De csak nekem (az én nevemre) mind a 4 számot. Mi viszont azt szeretnénk, hogy mindenkinek a saját nevén legyen a száma, és továbbvigyük majd a pannon-hoz. Erre azt mondta az ügyintéző, hogy úgy már 20 ezret kell fizetni per szám.
Nem lehetne díjmentesen, vagy pár ezer forintért megkapnom a számot?
Valaki ért ehhez, hogy ez miért így van és mit lehetne tenni?
Több mint 15 éve ezek a számaink vannak, de nem szeretnék 80e kifizetni érte…
Ez fura, mert nekem nem került anno semmibe.
Bár lehet azóta sok minden változott. Én a T-mobile-tól vittem a számomat a vodához. Meg kellett várnom míg lejár a szerződésem a T-mobile-nál, és utána a voda intézte a többit.
Szerintem érdemes lenne bemenned a Telenorhoz és megkérdezned, hogy ők mit mondanak erre.
Nekem irreálisan soknak tűnik ez az összeg.
Így működik!
Én is amikor kiléptem a cakcervezetből akkor egy épp aktuális normál, bárki által megvásárolható díjcsomagba kellett lépnem, vagy kártyásba.
A lényeg az, hogy miután a céges előfizetés megszűnt az után neked kell egy saját díjcsomag mindegyik számhoz különben megszűnnek a számok is.
Aztán ha ez megvan akkor hordozhatjátok a számokat.
A vodánál csak új előfizetést kössetek, valami alap díjcsomagra hűség nélkül, nem kell nekik tudni a számhordozási igényetekről.
Számhordozásnál pedig a csak a Telenorhoz kell bemenni és ők intézik a hordozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!