Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan győzzem meg szüleimet...

Hogyan győzzem meg szüleimet hogy tudnék vigyázni egy telefonra?

Figyelt kérdés
Röviden összetörtem húgom telóját mert rám dobta, oda kellet adni neki az enyémet,ez még októberben történt.Na és a szüleim nem engedik meg hogy vegyek egyet mert szerintük úgy is összetöröm, azért írom ki a kérdést hogy adjatok tippeket hogyan győzzem meg őket előre is köszönöm a válaszokat.

2022. jan. 1. 17:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Szépen leülsz a szüleiddel s számon kéred őket, hogy mégis miért kapta meg egyáltalán a te telefonodat a tesód miután összetörte Ő a saját telefonját.

Ha ráddobta azt a telefont, akkor azt sehogy se törhetted be te.

2022. jan. 14. 16:28
 32/36 anonim ***** válasza:
sikerült?
2022. márc. 9. 00:20
 33/36 anonim válasza:
12 évesen már 5 telefonod volt? Én 19 vagyok és a másodikat használom. Igaz iPhone-t használok.
2022. márc. 9. 10:39
 34/36 NTBS ***** válasza:
Szerintem beszélj velük.
2022. márc. 9. 15:03
 35/36 A kérdező kommentje:
igen 5 , de eggyik se nagyon élt többet 1 évnél (nem törtem öszze csak voltak hibái(k)
2022. márc. 9. 15:12
 36/36 anonim ***** válasza:
most már várd ki azt a kis időt míg 18 leszel, akkor nem kell senkit megkérdezni!
2022. márc. 9. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!