Hogyan győzzem meg szüleimet hogy tudnék vigyázni egy telefonra?
Figyelt kérdés
Röviden összetörtem húgom telóját mert rám dobta, oda kellet adni neki az enyémet,ez még októberben történt.Na és a szüleim nem engedik meg hogy vegyek egyet mert szerintük úgy is összetöröm, azért írom ki a kérdést hogy adjatok tippeket hogyan győzzem meg őket előre is köszönöm a válaszokat.2022. jan. 1. 17:51
31/36 anonim válasza:
Szépen leülsz a szüleiddel s számon kéred őket, hogy mégis miért kapta meg egyáltalán a te telefonodat a tesód miután összetörte Ő a saját telefonját.
Ha ráddobta azt a telefont, akkor azt sehogy se törhetted be te.
33/36 anonim válasza:
12 évesen már 5 telefonod volt? Én 19 vagyok és a másodikat használom. Igaz iPhone-t használok.
35/36 A kérdező kommentje:
igen 5 , de eggyik se nagyon élt többet 1 évnél (nem törtem öszze csak voltak hibái(k)
2022. márc. 9. 15:12
36/36 anonim válasza:
most már várd ki azt a kis időt míg 18 leszel, akkor nem kell senkit megkérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!