Hogyan győzzem meg szüleimet hogy tudnék vigyázni egy telefonra?
Figyelt kérdés
Röviden összetörtem húgom telóját mert rám dobta, oda kellet adni neki az enyémet,ez még októberben történt.Na és a szüleim nem engedik meg hogy vegyek egyet mert szerintük úgy is összetöröm, azért írom ki a kérdést hogy adjatok tippeket hogyan győzzem meg őket előre is köszönöm a válaszokat.2022. jan. 1. 17:51
11/36 A kérdező kommentje:
nekem 5 telobol 1 volt betorve neki 2 bol 2
2022. jan. 1. 18:27
12/36 A kérdező kommentje:
bocs neki 4 bol 4
2022. jan. 1. 18:28
13/36 A kérdező kommentje:
ebbol 3 at ő tört be
2022. jan. 1. 18:28
14/36 A kérdező kommentje:
Tehát én jobban tudok rájuk vigyázni de mégsem vehetek magamnak
2022. jan. 1. 18:30
15/36 Ypszilon1980 válasza:
Saját pénzedből vennéd, akkor nem értem mi a gond, m3nnyi idős vagy?
16/36 A kérdező kommentje:
12
2022. jan. 1. 20:55
18/36 anonim válasza:
Talán mert az iskolából haza is kell menni valahogy nem? Felhívni a többieket, hogy végeztem a tanulószobán, vagy ha egyedül megy hazs hazaér és felhívja hogy minden rendben a buszon vafyok…
19/36 anonim válasza:
"Talán mert az iskolából haza is kell menni valahogy nem? Felhívni a többieket, hogy végeztem a tanulószobán, vagy ha egyedül megy hazs hazaér és felhívja hogy minden rendben a buszon vafyok…"
Oké, átfogalmazom.
Minek okostelefon?
Van pár ezerért mobil, amit ha leejtesz visszapattan. Ha mégsem, akkor kiesik az akku belőle, de visszarakod és működik. Ha egy hétig elfelejted feltölteni, még akkor is félig van. Ez való 12 évesnek, erre gondoltam. Ezt a szülei sem sajnálnák tőle.
20/36 anonim válasza:
Tessék, erre könnyen rá lehet őket beszélni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!