Használt huawei mate 20 pro vagy új poco x3 pro?
huawei mellett szól az is hogy nekem motorról esett ki a telefon tartóból közel 100km/h sebességel egy alsó-közép kategóriás huawei, nem lett baja egyszerű szilikon tokban és üvegfóliával
tesómnak az asztalról lett lelökve a xiaomi telefonja és vihette kijelző cserére
én ezért sem bízok a xiaomi gyártmányában
20: Hogyan lehetne jobb szoftvere, ha azon (bár nem vagyok benne biztos), de android 10 fut, a másikra most jön a 12?
21: Hát kinek a pap, kinek a paplan. Nekünk legalább 5 különböző xiaomi telefon van a családban, évek óta hibátlanok. Normális (flip) tokban vannak és nincsenek 100km-es sebességgel dobálva. Ennyi a "titok" :D
ezzel a mondattal elárultad magad hogy fingod nincs mi hogy működik :D
az android verziója nem befolyásolja a kamera minőségét, az elkészült képeket viszont még finomítja a kamera szoftvere...ezért jobb
"ha nincs szoftvertámogatottság"
remélem akkor készültél konkrét appokkal, amik nem támogatottak android 8-on :)
27: A netflix elég népszerű konkrét app, aminek például android 7 kell minimum. Most. Ez nem jelenti azt, hogy 2 év múlva nem lesz kevés a 8 ;)
Szerinted mi a jobb, android 12 vagy android 10 2 év múlva? Költői kérdés, adott pénzből a legtovább támogatottra kell törekedni, ez pedig független a kamerától. Van nagyon jó Sony szenzoros telefonom, android 5-öt futtat. Mondanom sem kell, eléggé hidegen hagy, hogy jó képeket csinál, mert manapság nem sok másra tudnám használni.
Oké h újabb a gyártási éve az én LG-m is 2019 februári, a huawei 2018 októberi mégis fényévekkel jobb jelenleg mint az újabb LG
Android 10-el mennyire leszek "lemaradva"? (miben másabb a 12..?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!