Használt huawei mate 20 pro vagy új poco x3 pro?
Ne válogass! Követelem, hogy vedd meg az iPhone 13 Pro Max 1Tb!!!☝️
2021. dec. 30. 20:41
Ez komoly kérdés? Szerintem messzemenően a poco x3 pro! Vízhűtés, snapdragon 860, 120hz képernyő, gyorstöltés, stb. A másikban a csóri HiSilicon Kirin proci, amoled de 60hz kijelző, gyengébb akksi, nem 48megapixeles kamera, nem kap android 12-t mint a poco, jack csatlakozója sincs és 3 évvel régebbi model. Ezek után számomra nem is lenne kérdés a választás.
2021. dec. 30. 21:08
Egyébként újan a pocot is megkapod 85-87ezerért:
[link]
2021. dec. 30. 21:25
4000 mAh akksi felett szerintem már teljesen mindegy, hogy melyik akksi mekkora, a napot kibírja, nap végén meg úgyis töltőre kerül a telefon.
2021. dec. 30. 21:27
14: Poco x3 pro nálam ha sokat babrálom 2 nap, ha keveset két és fél nap üzemidő. Persze ez használattól függ én csak instagram és hasonlókra használom, ha játszol rajta az hamarabb lemeríti.
2021. dec. 30. 22:24
16/32 A kérdező kommentje:
#11 tartsd meg az iphone-od nekem nem kell mert nem dual sim-es és nem fogok havonta e sim-ért fizetni ami a telekomnal van nekem meg egyebként is vodafone-os
17/32 A kérdező kommentje:
#12 komoly kérdés igen!
Akkor gondolkozz el hogy a huawei az 3 éves és 80 a poco meg vadonat új és már 80-ért lehet kapni...!
a huawei tartja az árát....
azért nem merem megvenni, mert a xaomi gyártmánya és arról csak rossz tapasztalatokat hallottam.
A huawei is gyors töltéses,aksit lehet bele ha csak annyi problémája van, headset-et nem használok de átalakítom van az nem lenne probléma, a kameráról nem értem mit írsz, de a kamerája jobb a huawei-nek (hiábaba 3-van benne és a pocoban 4)
17: Xiaomi elég jó márka egyébként, nem egy készülék volt már a családban. Fél éve poco x3 prom van, semmi problémám vele, nagyon korrekt telefon.
2021. dec. 31. 11:35
https://www.youtube.com/watch?v=SdMMs8cbDV8&t=498s "korrekt áron csúcsteljesítmény" Innentől nem tudom min gondolkodunk egy 3 éves másik telefonon amire rendszerfrissítés sincs (android 10 talán a legújabb és már 12 van, poco február körül kapja meg a 12-t)
2021. dec. 31. 11:41
#12 és szerinted pont az számít hogy a poco 8 megapixellel nagyobb kamerát használ? az semmit nem jelent, sokkal jobb a huawei kamerája és a szoftvere is
meg a huawei legalább amoled kijelzőt használ
annak a csóri kirin procinak is van azért ereje, hiába nem mai darab
2021. dec. 31. 12:54
Kapcsolódó kérdések: