Használt huawei mate 20 pro? 80 ezerért
Figyelt kérdés
vagy Samsung galaxya 12 65ezerért vagy a 32 85 ezerért?
tetszik a huawei viszont arra csak 1 hónap garancia van mivel használt az újakra 2 év
2021. dec. 28. 18:47
1/7 anonim válasza:
Huawei Mate 20 Liteom van több mint 2 éve (a pronak a "kicsi" változata) nekem nincs vele bajom, 1x volt szervízben nagyon jól működő telefon, nem szokott lefagyni sem. Csak ajánlani tudom.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
a szervízben a lite-ot nem javasolták elvileg gyengébb mint az eredeti de nem értek hozzá :)
2021. dec. 28. 19:50
3/7 anonim válasza:
Mate 20 Pro-m volt két évig.
Tökéletesen teszi a dolgát a jelenlegi tulajdonosánál is, akinél már lassan egy éve lesz (Vagyis összesen közel 3 éve szolgál problémamentesen)
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
És miért cserélted le, ha szabad kérdezni ? :)
2021. dec. 28. 22:43
5/7 anonim válasza:
Lejárt a hűségidőm, és elég komoly kedvezményt kaptam a Mate 40 Pro-ra
6/7 A kérdező kommentje:
na az nem volt a valsztekban- ugy h az nálam nem opció
köszi a válaszoakt
egészséggel használd :)
2021. dec. 28. 23:01
7/7 A kérdező kommentje:
most nézem szép kis ára van az újonnan :)
2021. dec. 28. 23:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!