Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem működik az apple pay-em....

Nem működik az apple pay-em. Már újra regisztráltam a kártyám, valaki tud megoldást?( ip8)

Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 19:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Kompatibilis kártyád van?

A bankod engedélyezte a tranzakciókat?

Van a bankszámlán némi pénz?

2021. dec. 18. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Hívd fel a szolgáltatódat, és kérdezz rá.
2021. dec. 18. 19:50
 3/14 A kérdező kommentje:
#1 természetesen mindhárom pipa. Otp junior kártya
2021. dec. 18. 20:08
 4/14 anonim ***** válasza:

Így csináltad?

Nyisd meg iPhone készülékeden a Wallet appot, és érintsd meg a plusz jelet.

Add meg a kért kártyaadatokat, hogy hozzáadhasd az iTunes-fiókodhoz kapcsolódó bankkártyádat. Vagy válaszd a „Másik kártya hozzáadása” pontot, és használd az iPhone-kamerát a kártyainformációk beolvasásához.

Kövesd a kijelzőn látható utasításokat.

A Simple by OTP vagy a SmartBank alkalmazással egyszerűsítheted a bankkártya digitalizációját.

Ha korábban már letöltötted valamelyik applikációt, csak nyisd meg, és a Bankkártyák menüpontban el is tudod indítani a folyamatot.

Ha még egyik alkalmazás sem fut az eszközödön, töltsd le valamelyiket, és nyisd meg! Az új funkciók, köztük az Apple Pay bemutatása után már el is indíthatod a digitalizációs folyamatot.

Illetv miben nyilvánul meg, hogy "nem működik" ?

Hol "akad el" a folyamat?

2021. dec. 18. 21:45
 5/14 A kérdező kommentje:
A kártya beregisztrálása megtörtént, kaptam róla visszajelző sms-t is, viszont mikor megpróbáltam fizetni vele(ujjlenyomatos felismerés már megvolt)egész egyszerűen nem érzékelték a terminálok a telefonom
2021. dec. 18. 21:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Lehetséges okok:

-NFC nem aktív

-Túl vastag tok / fém vagy fémes tok

Illetve nem tudom, de lehet, hogy csak feloldott készülékkel lehet fizetni (nekem NEM iPhone-om van, ezzel csak akkor lehet, ha fel van oldva a telefon)

2021. dec. 18. 21:58
 7/14 A kérdező kommentje:
Az nfc meghibásodása mennyire gyakori hiba/ egyátalán előfordul-e?
2021. dec. 18. 22:10
 8/14 anonim ***** válasza:

amikor kéri az azonosítást és ujjlenyomattal, vagy jelkódot nyomsz akkor azt írja hogy tartsa közel az olvasóhoz és a kis karikában egy telefon ikon mozog fel le?

Ha igen, akkor jól működik.

Töltsd le az NFV for iPhone appot:

[link]

Ezzel be tudod olvasni a bankkártyádat, vagy az új tipusu személyi igazolványodat. Ha olvassa akkor jó az NFC a telefonodban

Fizetéskor kis ideig tartsd egy helyben a telefont, ne legyezz vele. Kell neki 1-2 másidperc mire lefut az azonosítás.

2021. dec. 18. 23:16
 9/14 anonim ***** válasza:
NFC for iPhone - bocsánat
2021. dec. 18. 23:16
 10/14 anonim ***** válasza:

"lehet, hogy csak feloldott készülékkel lehet fizetni"

Kettő kattintás az oldalsó gombon és kéri a pofádat, vagy a mancsodat, vagy a jelkódot (nem a kártya kódját, hanem a telefonét) Ha azonosított akkor mehet a fizetés. A készülék teljes feloldása nem szükséges.

2021. dec. 18. 23:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!