Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi tortenik ha az iphonra nem...

Mi tortenik ha az iphonra nem erkezik mar tobb szoftverfrissites?

Figyelt kérdés

Iphone 6S-em van,nagyon szeretem de ugy gondolom az IOS 16-ot mar nem fogja megkapni szeptembertol de mivel nagyon szeretem szeretnem tovabb hasznalni.

Ha nincs ra uj szoftver annak mi a hatranya?Virusos lehet?vagy feltorhetik tavolrol?

2021. dec. 2. 09:46
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

#23 Eljárt a kezem elküldtem hamarabb (29 vagyok). El kélne ide egy szerkesztés gomb is.

130k ért többet tud egy középkategóriás telefon mint 300 ért egy felső kategóriás?

Figy szóljál már be a Samsungnak hogy a Galaxy S széria egy rakás sz@r mert az A széria többet tud és olcsóbb. Flip, és fold meg egyenesen paraszt vakítás. Semmit nem tudnak a telefon iparról, de majd te segítesz nekik.

Ja hogy te csak azt szeretted volna sugallni hogy egy 130 -as Samsung többet tud mint bármelyik alma.. Áhháá...

Értem. Sebességben, Kamerában, külső minőségben, supportban. Biztos vagy benne?

Mintha sebességben azért egy közepes telefon se csúcs telefon bár most elég jók lettek. Galaxy S széria most lassabb mint az ájfónok, akkr most a közepes telefon meg gyorsabb mint a Galaxy S széria? Biztos ez?

Kamerában? ŐŐŐ Aham persze...

Külső minőségben Műanyag vs üveg meg alumínium/rozsdamentes acél. Nyakrázást kaptam...

Külső minőségben... Hát véleményes, erősen véleményes de itt van a legközelebb az biztos.

Support Samsung 3 év főverzió 4 év javítás. alma 6 év full support.

Jack dugóra gondolsz ami eltűnik jövőre szinte az összes Samsung telefonról is? Hogy az anyukáját annak aki kitalálta ezt igen az almánál.

Használható mindkettő? Igen. Hétköznap jelentős különbség van? Nincs!

Nekem az alma kell a korábban leírt okok miatt és a most felsorolt különbségek miatt.

Spec engem nem érdekel kinek milyen telefonja van és nem is nézem le.

Valakivel kommunikálok, azt nézem hogyan viselkedik, beszél, és gondolkodik. Kicsit se érdekel milyen telefonja van. Vagy milyen bármilyen számára fontos holmija. Sőt azt se fogod látni milyen rám van, mert az ing alatt nem látszik, a telefonom a zsebemben van és gőzöd nem lesz milyen. Még a cipőmön se fogod látni a márka jelzést.

2021. dec. 2. 17:09
 32/39 anonim ***** válasza:

Oké, gáz az iFón! :D Legyen igazas te kis taknyos.

De az nagyobb gáz ha valaki a minecraftra veri!

2021. dec. 2. 17:09
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Hát azt hittem itt értelmes emberek vannak de csak egy rakás szifon fanba botlottam bele. Használjátok egészséggel a harapott almát 🤣
2021. dec. 2. 17:13
 34/39 anonim ***** válasza:

#30 Hát ezt majd oldják meg ők. Mondjam el a véleményemet erről a pixel halomról amit játéknak hívsz? Vagy elolvasod azt mit írtam arról hogy mennyire érdekel a játék és a film telefonon? vagy úgy vagy itt hogy nem olvasol csak mint a megakadt hanglemez mondod a magadét?

Akit zavar azt majd szépen elmegy droidozni. Vagy ha egyiken se megy majd elmegy online poreszt nézni hogy levezesse a feszkót.

Nekem az alapok fontosabbak mint a gamék.

Igen mindegyikben van hiba. Micsoda meglepetés... Mi lesz most?

2021. dec. 2. 17:18
 35/39 anonim ***** válasza:
#34 az a pixelhalom tobb milliard ember szivet rabolta el
2021. dec. 2. 17:22
 36/39 anonim ***** válasza:

#35 A földön hamarosan 8 Milliárd ember él. A több milliárd azt jelenti hogy minimum 2 milliárd. Ebben biztos vagy? Egy milliárdban se lennék biztos. Néhány 100 milliót el tudom hinni, de hogy nem játszik vele mindenki az is biztos.

Mondom ha tetszik élvezd. Engem ez nem érdekel. Nekem fontosabb hogy az értesítések és a saját általam használ appok, funkciók menjenek. Droidon ez nekem rendszeresen probléma. jajj most valamelyik frissítés miatt nem megy. Nekem nem ér rá pár órát napot hogy ez az kimarad, Nekem munka eszköz. Támogatás érdekel meg hogy menjen.

Frissesség se számít, mert cégeknél 100x többet ér ha valami működik mint ha friss.

2021. dec. 2. 17:43
 37/39 anonim ***** válasza:

"#20 Tehát aszondod aki nem cseréli le a gyári listás csengő hangját az hülye?"

Nem mondom, hogy hülye, csak lusta megcsinálni a mókolást a saját csengőhanghoz, amit Androidon mókolás nélkül meg lehet tenni.

Így egyéniség nincs. Ugyanaz a csengőhang, mint megannyi birkának a nyájban.

"Voltál már IQ szint mérésen?"

Meglepő módon igen. Mensa tag vagyok. :)

"Istenverte zseni vagy..."

Nem, zseni nem vagyok. Ahhoz 140 fölötti IQ kellene, nekem csak 130. Az csak a felső 2%, nem a felső 1%

#26 "A droidra állandóan reszelgetni kell az appokat, mert annyira kaka a rendszer. Nem azért van annyi frissítést, mert a droid jobb, hanem ponr fordítva"

Sosem kellett még "reszelgetni" az appokat. Nem is szoktam őket frissíteni, csak ha muszáj. Ettől függetlenül nincs problémám, működnek az appok gond nélkül.

Maradjunk annyiban, hogy az iPhone annak való, aki egy szögegyszerű UI-val rendelkező felületet szeretne, nem akar testre szabni semmit és nem akar semmi olyat tenni, ami "nem szokásos", hanem tartalmat fogyaszt, netezik, játszik és megoszt dolgokat (neten). Nekik jó.

2021. dec. 2. 18:33
 38/39 anonim ***** válasza:

"mókolást"

2 koppintással lehet letölteni... látszik nem láttál még közelről sem iPhonet :D

2021. dec. 2. 18:35
 39/39 anonim ***** válasza:
#38 Ellentmondásban vagy saját magaddal 🤣🤣🤣
2021. dec. 2. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!