Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hívások esetén engem nem...

Hívások esetén engem nem hallanak, de én hallom a hívó/hívott felet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, pár napja olyan érdekességet vettem észre a mobilommal kapcsolatban, hogy ha bejövő hívásom van, vagy én indítok hívást, akkor nem hallanak, csak sistergést. Érdekes módon a hangrögzítő és videó alkalmazás tökéletesen működik, így nem lehet szerintem a mikrofonnal probléma. Egy alternatívát próbáltam ki, fülhallgatóval próbáltam hívást indítani, akkor természetesen működtek a hívások. Egyik ismerősöm javaslatára érdemes lenne elvinni szervizbe, mert valószínűleg valamilyen vírus fészkelte be magát a main_gain.xml fájlba. Restart és gyári visszaállítás nem hozott eredményt, a pontos márka: Huawei P10 lite, segítségeteket előre is köszönöm.

#szoftverfrissítés #hívás #Huawei P10 Lite #nem hallank hívás esetén
2021. nov. 5. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Igaza volt az ismerősödnek.
2021. nov. 5. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Xml-be vírus? :D
2021. nov. 5. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt egy régebbi Sony telefonommal. Szerviz szerint alaplapi hiba, csak head-settel tudtam használni. Javítani drága lett volna, sajnos kuka.
2021. nov. 5. 16:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a javaslatokat!
2021. nov. 5. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
A hívás közben csak az alsó mikrofont használja, a felvétel/videó közben pedig a többit is. Simán lehet, hogy a hívás beszédmikrofonja romlott el.
2021. nov. 5. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Próbáld kihangosítva.

Nálam is eltérés tapasztalható a kettő között a két mikrofon miatt.

Gyanítom a mikrofon hibása fogunk visszakanyarodni.

Még a hang is másik hangszóróból érkezik kihangosítva.

2021. nov. 6. 05:09
 7/8 anonim ***** válasza:
" hibása" hibára
2021. nov. 6. 11:20
 8/8 A kérdező kommentje:

6/7

Kihangosítva tökéletesen megy, úgyhogy köszi a tippet, az egyik miki szállt el.

2021. nov. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!