Mi tortenik ha az iphonra nem erkezik mar tobb szoftverfrissites?
Iphone 6S-em van,nagyon szeretem de ugy gondolom az IOS 16-ot mar nem fogja megkapni szeptembertol de mivel nagyon szeretem szeretnem tovabb hasznalni.
Ha nincs ra uj szoftver annak mi a hatranya?Virusos lehet?vagy feltorhetik tavolrol?
#21 300k ért vettem akkor téged átbaxtak de nagyon... Ja hogy te egy középkategóris fisfost feketén gar nélkül hasonlítottál össze egy felsőkategórás világ garanciás készülékkel. Jaaaaa... Megnyugtató hazugság a vélemény buborékban neked elégséges.
Csak neked: Ájfón mind sz@r. 500 ért Samsung ócsó, sőt sokkal olcsóbb mint 500 ért az ájfón.
#20 Tehát aszondod aki nem cseréli le a gyári listás csengő hangját az hülye? Voltál már IQ szint mérésen? Ja hogy nem... Ne is menjél inkább...
Istenverte zseni vagy...
#19 Spec soha nem volt rá igényem fileokat ide oda másolgatni. Jack jobban hiányzik...
#18 Hatalmas meglátás hogy a google play androidra lett tervezve. És pont ezért sokkal jobb is Androidon mint a PlayStore Androidon, mert hogy ez utóbbi nem létezik androidon. Fejlesztünk üzleti alkalmazásokat sajátokat androidra és almára is, megvan a saját véleményünk.
Itt aztán összejött a szellemi krém :)
Olyan mintha egy taliga majomhoz beszéltem volna.
Leírtam hogy véleményem szerint miért jó. Taliga majomnak ebből annyi jött le hogy lyukas a taliga. Tapsvihar.
"kevesebb app van rá"
Egy app van ami hiányzik iPhoneonon. De böngészőből megoldható. Szóval nem gáz.
"lassabban is frissitik az iphone cuccokat"
1. Az Apple több napig "ücsörög" egy frissítésen mire kiengedik a felhasználóknak. Tesztelik, nézegetik, hogy biztos megfelel-e a követelményeknek. Normális szoftvergyártó úgy oldja meg a dolgot, hogy előbb beadja az Applehoz ellenőrzésre a szoftverét és kicsivel utána a googlehoz és így egyszerre jelennek meg a frissítések mindkét rendszeren. Aki nem így csinálja annál lehet azt látni hogy napokkal előbb kint van droidra egy app frissítés.
2. A droidra állandóan reszelgetni kell az appokat, mert annyira kaka a rendszer. Nem azért van annyi frissítést, mert a droid jobb, hanem ponr fordítva :DDDD
A drónomhoz való app 3x annyi frissítést kapott már droidra mint ájfónra... és mind olyan frissítést volt ami a droid instabilitása miatt volt.
"egy 130 ezres Samsung többet tud..."
akkor kinek is kéne az az iq teszt? :D
#23 sznob vagyok mert megengedhetem magamnak az almát? Bocs.
Azt hittem egészen mást jelent a sznob... Ki tudnál segíteni hogy kikeresed mit is jelent pontosan. Annyira hülye vagyok hogy nekem ez se megy.
Nokia után BB, Droid, Winfon, ala, droid után megint almásodni fogok.
Többször volt egyszerre több telefnom is. Nem sznobság miatt csak 2-3-4 sim -et máshogy nem tudtam magammal cipelni.
Meg van az oka hogy ennyi volt, de lényegtelen.
Most hogy Dual eSIM képes az alma eljött megint az én időm.
Többi opciót leírtam, és nem fogom mindig újra és újra irkálni.
Vagy nem olvasod el, (akkor mi a faxnak vagy itt ugye?)
Nem érted? Akkor mire válaszolsz?
Ha kihagyod szándékosan és úgy teszel mintha hülye lennél akkor melyik gázabb, ha hülye vagy vagy ha hülyének akarsz látszódni?
Gondoltam leírom szerintem mi az indokok mellette.
1. igen tobb napig ucsorog rajta ennek ellenere az iOs hemzseg a biztonsagi resektol nem mellesleg 3 honap kesessel erkezik meg pl minecraft frissites iOS-ra ami elég gaz.
Biztos azert van ennyi rossz hir rola mert annyira jo telefon :-) tularazott kula
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!