Egy 13 évesnek milyen okos telefont javasoltok ajándékba?
A keret max 35 ezer ft. Ajándékba kapja egy 13 éves államig gondozásban lévő kisfiú karácsonyra.
Nekem tetszik az ötlet, hogy Samsung vagy Xiaomi.
Jó persze, csak tényleg szeretnék örömet szerezni Neki!
ÉS persze azt sem szeretném, ha a nagyobbak elvennék Tőle! :(
Azért kérdeztem a keretet mert 35k ért nincs a piacon olyan amit érdemes megvenni újonnan.
Samsung, Xiaomi nincs egyáltalán ennyiért.
realme C21 45k ért amit érdemes már megvenni.
Hamarosan jön a Karácsony. A Mikulás meg már mindjárt itt van. Én a helyedben elvinném egy kicsit plázázni, - mivel gondolom a kora miatt nincs oltva, ezért sajnos a mozi kilőve - és amire felcsillan a szeme, azt venném meg neki, persze nem ott a szeme láttára a jelenlétében, hanem megjegyezném, és később visszamennék egyedül, hogy aztán karácsonyra odaadhassam vagy közvetlenül neki, vagy az otthonnak, ahol él, azzal, hogy adják oda neki, én küldöm.
Az egész helyzet ellenére ebből lehet csinálni egy élménynapot, amire aztán később - akár felnőve is - jó lesz visszaemlékeznie.
2. vagyok.
Ennyiből Samsungot nemigen kapsz, Xiaominak is csak a legeslegalját.
A keretet is figyelembe véve ha új készüléket szeretnél, akkor a Blackview BV5500 Plus-t tudom ajánlani. Elég masszív kis készülék; vízálló, egy pontig ütésálló is. Nyilván ekkora összegnél nagy csodát nem vár az ember, de elketyeg pár évig és különösebben félteni sem kell hogy baja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!