Milyen okos órát javasoltok úszáshoz?
Az összes triathlonra tervezett okosóra jó, viszont amit nem szoktak elmondani, hogy a távolságmérésben nem olyan jók, főleg akkor, ha olyan tevékenységet csinál az ember amin nem használ térképen is lévő, pontosan kimért utat. Például úszik.
https://www.youtube.com/results?search_query=accuracy+of+gps..
Garmin Fenix 3-t tudom ajánlani, én azt használom. Sokkal több, mint egy úszó óra, hiszen multisport, így az ára is magasabb.
Uszodában használva be kell írni a medence hosszát, abból és a megtett körök számából számolja a távolságot, hiszen zárt helyen nem működik a GPS. A beépített elmozdulás érzékelőivel nagyon pontosan felismeri a fordulókat (pedig azokat nem is szabályosan csinálom), az úszásnemet és csapásszámot.
Nyílt vízen elvileg GPS alapján méri a megtett utat. Nálam ez nem működik valami jól. Arra gyanakszom, hogy mellben úszva állandóan víz alatt van az óra, ahol megint csak nem nagyon terjed a műhold jele. Próbáltam már, hogy időnként kiemelem a kezem, ekkor pontszerűen rögzítette az adott helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!