Mit javasoltok arra, hogy egy nem okos tv-n legyen böngésző?
"Néztem a mi box s-t YouTube-on commentbe azt írják hogy nincs rajta böngésző."
Ami természetesen telepíthető.
Bejelentkezel a meglévő google fiókoddal az eszközön, csatlakozol vele a wifire.
Aztán a meglévő laptop, mobil, pc vagy akármi segítségével belépsz a Play áruházba ugyanazzal a fiókkal, ott kiválasztod hogy a xiaomira telepíts. Kérdés?
Igen, lenne még kérdésem. Nem szeretnék ezzel is befürödni mint a chrome cast-al. Amiben azt hittem, hogy van chrome, vagy lehet castolni chrome-ot (mint ahogy a neve is mutatja), vagy hogy van benne google fotók ami ráadásul google termék. Én nem ajánlanám senkinek.
Kérdésem az lenne, hogy meg tudnád nézni, hogy bönészőben a google fotókban egy 1080p-s videónak milyen a minősége vagy hogy akadozik-e?
Esetleg ha van google fotók alkalmazás a mibox-ban akkor abban ugyanezeket?
"Nem szeretnék ezzel is befürödni "
Neten rendelve 14 napod van az elállásra, ezalatt kipróbálhatod.
Legyen benne legalább 3 gb ram.
Köszi szépen! Sokat segítettél!
Azt hittem visszaküldeni csak akkor lehet ha nem bontottam ki a csomagot. Egy kissé hiányos volt a tudásom ilyen téren. Azt is nemrég tudtam meg hogy ebay-es rendeléseknél a paypal sok esetben visszafizeti a visszaküldés díját. Fontos infó de szerintem ezt is kevesen tudják. Mint ezt a 14 napos visszaküldés-es dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!