Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Applet miért nem tudják...

Az Applet miért nem tudják legyőzni ?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen olvastam, hogy az Apple hiába "csak" a 3. legnagyobb mobilgyártó de a 800 dollár feletti kategóriában a piac nagy részét ők uralják ráadásul nem is kicsi előnnyel. Pedig ott a Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony akik szintén szerintem jóminőségű telefonokat csinálnak ebben szegmensben de nem sikerül ebben a kategóriában megközelíteni az Iphoneokat. Ez miért van ?

2021. nov. 29. 11:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
2007* :D
2021. nov. 29. 16:52
 22/33 Vortrex ***** válasza:
100%
Pláne, egy olyan korszakban amikor az okostelefont a windows phone, a nokia symbian és a blackberry jelentette, plusz voltak a sima nyomógombosok, és csodálkoztok hogy megmaradt az emberekben, hogy az iPhone valami forradalmi
2021. nov. 29. 16:58
 23/33 anonim ***** válasza:
40%
#14 Sose volt a kezedben android.
2021. nov. 29. 17:34
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

9# gyerekek kezébe max nyomógombos telefont kéne adni. 18 éves korukig, aztán ha kell neki jobb telefon, elmegy dolgozni érte.

Ezért ilyen nyomorékok a kis tinédzserek kb 80%-a mert anyuci, apuci mindent megvesz neki.

Kérdezőnek:

Azért nem érik utol az Apple mérföldkövét, mert esélyük sincsen. Apple mérnökei terveznek, gondolkoznak, összeraknak, tesztelnek, az összes többi telefon gyártó csak arra vár, hogy az Apple kidobja a piacra a legújabb iPhone-t, aztán mindegyik gyárba bekerül legalább 1 példány, hogy átnézhessék mit terveltek ki az Apple gyárban a valódi mérnökök. Aztán csak ez alapján összedobnak egy ehhez hasonló telefont, Android rendszerrel, más UI-val, esetleg máshogy igazítják a kamerarendezést, csak ne hasonlítson már az iPhone kameraelrendezésére, mert túl feltűnő lesz a vásárlóknak, hogy valójában iPhone klónt vesznek Android rendszerrel, hírnévvel. Múlthéten az Apple bejelentette, hogy segít a felhasználóinak a telefon házi szervizelésében, erre ma hallom, a Xiaomi “kitalálta”, hogy segítene a felhasználóinak a telefon házi szervizelésében :DD

Röviden: Apple tervez, a többiek meg csak jegyzetelnek. Ennyiről szól a telefon gyártás történet. Apple nélkül nem tudnák, hogy mihez kezdjenek, még itt se tartanánk, hogy teljes előlapot elfedje a kijelző. Talán home gomb is még lenne.

2021. nov. 29. 17:45
 25/33 anonim ***** válasza:
es akkor mivan? mit irigykedsz? ha van olyna hulye a szülő es ra lehet venni, akkor meg is erdemli, ha mrg megtehetik anyagilag akkor miert ne? miert kell mindig mas dolgaval foglalkozni? mondom ezt ugy h en nem kaptam se telot, se autót pedig van egy csomo csalad ahol “alap” h ezt megveszik a gyereknek. hat vegyek, en csak örülök ha minel jobban tudjak támogatni a gyereket, meg akkor is ha ez nekem nem adatott meg. te se feszuljel mas maganugyebe bele mert irigykedsz:D jobb egyszer megvenni vmit drágán amit hasznalhatsz 5-6 évig, mint évente ujravenni az 50 ezres fosdroidot
2021. nov. 29. 18:07
 26/33 anonim ***** válasza:
70%
#25 fosdroid? Akkor az ifos micsoda ami hemzseg a biztonsagi résektol? Lyukas sajt...
2021. nov. 29. 18:36
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

“es akkor mivan? mit irigykedsz?”

Ezt úgy mondtam el a véleményem (helyesírási hibák nélkül, mivel nem fagy le másodpercenként az iPhone, mint egy Androidos telefon), hogy 13 évesen galaxy s5-öm volt, és nem érte meg, mert csak a tanulásom rovására, illetve attól a pillanattól kezdve kezdtem “ráfüggni” a telefonra. De vegyed csak meg a lurkódnak az 500 ezres Huawei Mate telefont, had lopja el tőle valaki.👍

Javasolom neked is iPhone 13 Pro Max 1Tb megvásárlását kérdező 😉👍

2021. nov. 29. 18:58
 28/33 anonim ***** válasza:
"megvenni vmit drágán amit hasznalhatsz 5-6 évig, mint évente ujravenni az 50 ezres fosdroidot" Ha ennyire jó az Apple akkor miért váltanak az emberek mindig új Iphonera ? Akkor az embereknek még a 7-esről kéne véltani a 8-ra ha jól számolom nem a 13-ra
2021. nov. 29. 19:01
 29/33 anonim válasza:
"De vegyed csak meg a lurkódnak az 500 ezres Huawei Mate telefont, had lopja el tőle valaki" Talán az Iphone az lopás álló ? Vagy add izomakt meg karate tudást ha a Kolompár Lala és tástvrei elakarja venni akkor ne tudják elvenni a kölöktől?
2021. nov. 29. 19:07
 30/33 anonim válasza:

"hozzáteszem ,ha valaki villogni akar akkor szerintem ne 500-600 ezres telóval csinálja amit kihoz a telekomtól havi 20-30 ezerért hanem egy fuklos S mercivel vagy egy Audi R8 esetleg RS6 vagy egy M8-as BMW-vel. Ezek inkább valók vagizásra ,mert 30 millió feletti cuccok)"

Ennyi. Bár S helyett inkább ez [link]

[link]

És ha ezek megvannak már elit vagy

2021. nov. 29. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!