Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Applet miért nem tudják...

Az Applet miért nem tudják legyőzni ?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen olvastam, hogy az Apple hiába "csak" a 3. legnagyobb mobilgyártó de a 800 dollár feletti kategóriában a piac nagy részét ők uralják ráadásul nem is kicsi előnnyel. Pedig ott a Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony akik szintén szerintem jóminőségű telefonokat csinálnak ebben szegmensben de nem sikerül ebben a kategóriában megközelíteni az Iphoneokat. Ez miért van ?

2021. nov. 29. 11:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
40%

"4, miert jottok mindig ezzel hogy aki Iphone-t vesz, az megveszi a státuszt vele meg hogy a “gazdag” réteghez tartozik, mikor mar egy rendes androidnak is olyan ára van mint egy iphonenak?"

Azért, mert magyarba' vagyunk. Amerikában az iPhone és a kiegészítői olyanok mint nálunk egy 100-200k közötti átlag droidos levélnehezék. Mindenkinek is iphoneja van, a sarki hajláktalan is meg tudja venni, mert össze tud annyit koldulni pár nap alatt.

És pont ezért nem lehet értelmesen válaszolni magyarországon egy ilyen kérdésre, mert nagyon buták az emberek. A legtöbb ilyen kérdést feltevő lehet hogy még a kerület határát sem hagyta el, nemhogy Budapestet.

2021. nov. 29. 13:21
 12/33 anonim ***** válasza:

"a 800 dollár feletti kategóriában a piac nagy részét ők uralják"

Erről a mondatról eszembe jutott amikor a Pappa pia című magyar filmet azzal dícsérték, hogy a film minden idők legjobb keddi nyitónapját hozta. Ami a világon nem jelent semmit, hiszen itthon nem szoktak kedden filmet bemutatni.

2021. nov. 29. 13:27
 13/33 anonim ***** válasza:
88%
#2 Már bocs de ökörség amit írtál, 6-7 éves sony xperia z1 compactom gyári stock rommal ugyanolyan gyors és stabil mint ujkorában nem rég lett rá custom android 11 rá rakva az is szépen fut... Látszik sose volt androidod csak a harapott almát eszed
2021. nov. 29. 13:56
 14/33 anonim ***** válasza:
9%
13, nem, csak en igazi keszuleket szoktam venni, nem 5 eveseknek valo játéktelefont. ha nem telik ra, azt is meg lehet mindani, de nem kell az androidos “levelnehezek”re bizonygatni h milyen jo XDD próbálj ki egy iphone-t aztan ugy dobod el a sonydat mint a villám
2021. nov. 29. 15:05
 15/33 anonim ***** válasza:

Szerintem azért mert teljesen más piacot céloz meg az Apple , mint a többi gyártó. Az Apple anno nagyot villantott az Iphone 3 idejében és akkor a neve összefórt a minőséggel. ha megnézzük a 2010 körüli okostelefonokat akkor nem is érdemes összehasonlítani őket tudásban. Megmaradt ez az Apple a minőség (ami egyébként igaz is ) még mi elitek vagyunk (hozzáteszem ,ha valaki villogni akar akkor szerintem ne 500-600 ezres telóval csinálja amit kihoz a telekomtól havi 20-30 ezerért hanem egy fuklos S mercivel vagy egy Audi R8 esetleg RS6 vagy egy M8-as BMW-vel. Ezek inkább valók vagizásra ,mert 30 millió feletti cuccok) de a konkurensek sincsenek már annyival lemaradva ,mint voltak 2010 körül. nekem egy S21 Ultrám van és marha gyors nem vettem észre azt , hogy annyival lassabban nyitná meg a Facebookot, mint a 13 Pro. [link]

De például a Huawei P50 pro jobb eredményeket produkál kamerában a DXOMARK szerint

2021. nov. 29. 15:28
 16/33 anonim ***** válasza:
67%
#13 Ne etesd a trollt. Egyrészt egyszerű mint a föld, másrészt ha épp nem hazudik akkor épp a bébirépával harangozik a Lightning csatlakozóban.
2021. nov. 29. 15:32
 17/33 Vortrex ***** válasza:

Milyen iPhone 3-ról beszélsz? Az iPhone 1 volt az első okostelefon kapacitív multitouch érintőképernyővel, proximity szenzorral, környezeti fény szenzorral, háromtengelyes gyorsulásmérővel, wifivel 2008-ban, amikor a telefonoknak még gombjai voltak! Az összes mai mobiltelefon alapját őt teremtették meg, nem csoda hogy elhúztak a többiek mellett.

Nem vagyok állszent, én is androidot használok, de az Apple eredményei azért vitathatatlanok.

2021. nov. 29. 15:47
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Az Iphone 3 volt ami Magyarországon is elterjedt volt (bizonyos körökben) tehát magyar viszonylatban szerintem érdemes azt venni első Iphonenak. de ha nemzetközi szinten nézzük akkor valóban az Iphone 1 volt az első
2021. nov. 29. 15:51
 19/33 Vortrex ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy egy világpiaccal rendelkező multinacionális céget mért Magyarországhoz mérten hasonlítgattok. Illetve értem, csak nem tartozik a kérdéshez.
2021. nov. 29. 15:55
 20/33 anonim ***** válasza:
Rendben akkor tévedtem beismerem akkor számoljuk az okostelefon világot 2008-tól amikor volt Iphone 1
2021. nov. 29. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!