Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Applet miért nem tudják...

Az Applet miért nem tudják legyőzni ?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen olvastam, hogy az Apple hiába "csak" a 3. legnagyobb mobilgyártó de a 800 dollár feletti kategóriában a piac nagy részét ők uralják ráadásul nem is kicsi előnnyel. Pedig ott a Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony akik szintén szerintem jóminőségű telefonokat csinálnak ebben szegmensben de nem sikerül ebben a kategóriában megközelíteni az Iphoneokat. Ez miért van ?

2021. nov. 29. 11:11
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
85%

" a 800 dollár feletti kategóriában a piac nagy részét ők uralják "

-

lol pont ezért. Az applenek egy szikra készüléke nincs, ami olcsóbb mint 800 dollár. Max használtan.

2021. nov. 29. 11:28
 2/33 anonim ***** válasza:
16%
Külföldön szinte alap az iphone, sztem a népesség 90%nak az van mondjuk az USAban. Csak itthon divat mas márkákkal probalkozni, mert itthon nem sok ember teheti meg h 300knal drágább telefont vegyen, es ha megteheti akkor mar iphone-t valaszt, ami köztudottan a legjobb. Minőségre meg sem közelíti egyik androidos telo se, kar bizonyítgatni. Max uj koraban jok, de 1-2 ev alatt ugy belassulnak, h ki is lehet dobni. Aztan az elozo telom, 5 eves Iphone 6s jobb allapotban van mint baratnom uj csúcs andoroidja
2021. nov. 29. 11:44
 3/33 anonim ***** válasza:
64%

Azért, mert az apple-nél ott van az ökoszisztéma, amihez ha van egy iPhone, macbook, apple watch és airpods, akkor verhetetlen.

A másik, hogy a szoftver biztonságosabb.

Tehát nem feltétlen a telefon hardvere és kinézete számít az applenél, hanem a szoftver (szerintem).

2021. nov. 29. 11:45
 4/33 anonim ***** válasza:
59%
Mert egy olyan brandet, egy olyan presztízst épített ki a cég, nem csak a telefonjai hanem inkább minden terméke köré, hogy nincs szükségük reklámra, az emberek már automatikusan összekapcsolták az iPhone-t a prémium telefonnal. Akinek iPhone-ja van úgy érzi tartozik valahová, nem csak egy eszközt kapott, hanem egy "életérzést" egy státuszt, egy folyamatos termék támogatást. Sok iPhone használó elképzelni sem tudja hogy használná más cég telefonját, olyannyira összenőtt náluk ez az Apple márkával. Míg más márkáknál közel sincs ilyen márkahűség, ha talál egy jobbat, simán megveszi azt. És ezt eddig egy másik telefon gyártó cég sem tudta elérni, és valószínűleg soha nem is fogják.
2021. nov. 29. 11:47
 5/33 Vortrex ***** válasza:
59%
Az Apple megcsinálta magának a brand-et, hogy az ő termékei azt jelképezzék, hogy ez valami jobb, ez több. Ezt nem lehet elvenni, csak elveszíteni.
2021. nov. 29. 11:48
 6/33 anonim ***** válasza:
43%
4, miert jottok mindig ezzel hogy aki Iphone-t vesz, az megveszi a státuszt vele meg hogy a “gazdag” réteghez tartozik, mikor mar egy rendes androidnak is olyan ára van mint egy iphonenak?
2021. nov. 29. 11:51
 7/33 anonim ***** válasza:
40%

#6-nak:

4-es vagyok. Nem az ára miatt vesz "státuszt". Nyugaton méginkább nem számít drágának mint itt. Hanem a termék köré épülő szolgáltatások miatt. iPhone 5s-emet nemrég cseréltem le, a mai napig jöttek még rá a frissítések, habár tény hogy nem olyan sűrűn, de foglalkoztak vele. Az Applenek mindenből van sajátja, de tényleg mindenből. Saját maga fejleszt rá böngészőt is, saját kábel, egy teljes ökoszisztéma az Apple termékcsalád. Az már máskérdés hogy én ezzel nem feltétlenül értek egyet hogy ennyire zárt a rendszerük, de így értettem hogy egy életérzést is vásárolsz, mert ha egyszer Apple-es leszel, akkor utána azon kapod magad hogy egy idő után mindened Apple-es lesz, egyrészt mert tényleg egyszerűbb akkor már hogy minden eszközöd teljesen kompatibilis, másrészt meg akkor már miért ne. Elég könnyen be tud szippantani, bár mondjuk én kivétel vagyok mert az iPhonet már lecseréltem Samsungra, de pl Macbook-ot használok.

2021. nov. 29. 12:11
 8/33 anonim ***** válasza:
33%
Elsősorban, a marketingje ès jó nekik. Ès hosszú ideig frissítenek egy kèszülèket. Egy Xiaomi kb fele áron tudja azt, mint a legújabb csúcs iPhone.
2021. nov. 29. 12:22
 9/33 anonim ***** válasza:
51%
Sokan azt hiszik, hogy ettől valakik lesznek, és képesek megvetetni apuval 24 havi részletre még akkor is, ha csak zsíros kenyérre marad pénz. Fészbukozni bőven elég egy 60 ezres Xiaomi is, másra úgyse használja a sok szerencsétlen, és 3-4 évet az is kibír.
2021. nov. 29. 12:26
 10/33 anonim ***** válasza:
11%
Iphone altalaban 20+ feletti embereknek szokott lenni, akik nagyreszt maguknak veszik, mint pl en is magamnak vettem. Irigykedsz vagy mizu? En nem csak facebookozasra használom, kb nekem kivált egy laptopot is akar. Nem ertem, engem nem erdekel, kinek milyen teloja van, felolem lehet 20 ezres vagy akar 400 ezres is, leszarom. Ti mit remegtek mikor meg tudjatok hogy valakinek iphoneja van? :DD
2021. nov. 29. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!