Szerintetek az Iphone 13 pro max megéri az árát?
Csúcs kategória sosem éri meg azt amennyit elkérnek érte.
Neked kell eldönteni hogy neked megéri -e.
Miért ne érné meg?
Csúcstelefon, hosszú support, mindenből a legjobbat kapta az adott gyártótól. A legfelső polc semelyik termékből nem olcsó.
Csak nálunk drága, mert itt éhbérért dolgozik mindenki...
Ez szubjektív. Ha kihasználod a tulajdonságait (és mondjuk hobbifotósként emiatt nem veszel 200 ezer forintért felszerelést a telefonnak köszönhetően), 5-6 évig használod (vagy jövőre ,,minimális” összeget ráfizetsz az akkori legújabbra), akkor igen, megéri.
Egy telefonnak sosem anyagilag kell megérnie, hanem a vásárlás után azt kell érezned, hogy nem bánod azt a pénzt, amit áldoztál rá attól függetlenül, hogy 50 vagy 500 ezer forintba került. Ha így van, akkor megéri!
Megéri!
Én nagyon szeretem, brutálisan jó telefon. Imádom a kameráját, a kijelzőt, az akkumulátort... mindent is.
A 11 pro és 12-ről állítólag nem éri meg váltani.
De! Megérte!
Ja hogy drága. Hát mit várunk 2021-végén? infláció, gyenge forint, stb... még így is csöükkent az ára a 12-höz képest.
#5 Hobbi fotózás háát. Szint függő. Nekem kattogtatni kiváló. Aki tényleg minőséget akar az nem telefonnal fotózik. Fizikailag nem jut elég fény a lencsékbe. Algoritmus ide vagy oda. Hiába marha jó az alma kamera rendszere. Az ilyen kis zsebgépeket kiváltotta teljesen igen. Aki kihasználja annak jó, de van olyan aki kihasználja? :)
iPhone mellett volt pár telefonom második telefonnak, és némelyikkel ha megszokod a hülyeségeit simán elvagy töredék áron. Tisztán anyai oldalról nekem nem jött ki a matek. Támogatást nem lehet forintosítani. Nyilván hasznos dolog.
Spec én anyagi oldalról néztem a megtérülését. Ha valahogy munka eszköz lenne akkor máshogy tekintenék rá lehet. Korábbi munkahelyemen így tekintettek rá, és ezért volt mindenből a jobb minőségű eszköz mert megtehettük és mert megfelelő szolgáltatásokkal hamar vissza is termelte az árát. Magánemberként én nem tudom így kihasználni. Ha valaki munkára ki tudja használni akkor igen. Megérheti.
#6 Nem ez volt a lényeg. Hanem az hogy drágának minősül a felső kategóriás telefon mindenhol. USA -ban az egyik legolcsóbb ezért hoztam fel. Magyarországon meg marha drága mindegy honnan nézzük. Áfa is sok, Artisjust adó mert biztosan lopod a zenét, valamint az erős forint is jót tesz. Svájcban is olcsóbb pedig ők köztudottan sz@rul élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!