Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek az Iphone 13 pro...

Szerintetek az Iphone 13 pro max megéri az árát?

Figyelt kérdés

2021. nov. 25. 14:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
szerintem egyik iphone sem éri meg az árát. mondom ezt úgy, hogy 8-9 éve csak ezt a gyártmányt használom.
2021. nov. 25. 14:51
 2/20 anonim ***** válasza:
71%

Csúcs kategória sosem éri meg azt amennyit elkérnek érte.

Neked kell eldönteni hogy neked megéri -e.

2021. nov. 25. 14:57
 3/20 anonim ***** válasza:
67%

Miért ne érné meg?

Csúcstelefon, hosszú support, mindenből a legjobbat kapta az adott gyártótól. A legfelső polc semelyik termékből nem olcsó.

Csak nálunk drága, mert itt éhbérért dolgozik mindenki...

2021. nov. 25. 15:05
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
#3 Nyugaton se ürülnek neki hogy ennyibe kerül. USA -ban is sokallják pedig forintosítva már jelentősen olcsóbb náluk.
2021. nov. 25. 15:13
 5/20 anonim ***** válasza:
77%

Ez szubjektív. Ha kihasználod a tulajdonságait (és mondjuk hobbifotósként emiatt nem veszel 200 ezer forintért felszerelést a telefonnak köszönhetően), 5-6 évig használod (vagy jövőre ,,minimális” összeget ráfizetsz az akkori legújabbra), akkor igen, megéri.

Egy telefonnak sosem anyagilag kell megérnie, hanem a vásárlás után azt kell érezned, hogy nem bánod azt a pénzt, amit áldoztál rá attól függetlenül, hogy 50 vagy 500 ezer forintba került. Ha így van, akkor megéri!

2021. nov. 25. 15:23
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
#4.Az már az ő bajuk, attól függetlenül nekik nem kell fél évet spórolni egy telefonért, de már egy osztrák polgár is meg tudja engedni magának, ez a különbség...
2021. nov. 25. 15:39
 7/20 anonim ***** válasza:
20%

Megéri!

Én nagyon szeretem, brutálisan jó telefon. Imádom a kameráját, a kijelzőt, az akkumulátort... mindent is.

A 11 pro és 12-ről állítólag nem éri meg váltani.

De! Megérte!

Ja hogy drága. Hát mit várunk 2021-végén? infláció, gyenge forint, stb... még így is csöükkent az ára a 12-höz képest.

2021. nov. 25. 16:01
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
12ről nem éri meg
2021. nov. 25. 16:03
 9/20 anonim ***** válasza:
79%

#5 Hobbi fotózás háát. Szint függő. Nekem kattogtatni kiváló. Aki tényleg minőséget akar az nem telefonnal fotózik. Fizikailag nem jut elég fény a lencsékbe. Algoritmus ide vagy oda. Hiába marha jó az alma kamera rendszere. Az ilyen kis zsebgépeket kiváltotta teljesen igen. Aki kihasználja annak jó, de van olyan aki kihasználja? :)

iPhone mellett volt pár telefonom második telefonnak, és némelyikkel ha megszokod a hülyeségeit simán elvagy töredék áron. Tisztán anyai oldalról nekem nem jött ki a matek. Támogatást nem lehet forintosítani. Nyilván hasznos dolog.

Spec én anyagi oldalról néztem a megtérülését. Ha valahogy munka eszköz lenne akkor máshogy tekintenék rá lehet. Korábbi munkahelyemen így tekintettek rá, és ezért volt mindenből a jobb minőségű eszköz mert megtehettük és mert megfelelő szolgáltatásokkal hamar vissza is termelte az árát. Magánemberként én nem tudom így kihasználni. Ha valaki munkára ki tudja használni akkor igen. Megérheti.

#6 Nem ez volt a lényeg. Hanem az hogy drágának minősül a felső kategóriás telefon mindenhol. USA -ban az egyik legolcsóbb ezért hoztam fel. Magyarországon meg marha drága mindegy honnan nézzük. Áfa is sok, Artisjust adó mert biztosan lopod a zenét, valamint az erős forint is jót tesz. Svájcban is olcsóbb pedig ők köztudottan sz@rul élnek.

2021. nov. 25. 16:07
 10/20 anonim ***** válasza:
32%
Ha igényes vagy és nem elég a Xiaomi, akkor megéri
2021. nov. 25. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!