Megéri megvárni az iphone 14-et?
IOS valóban hosszútávon jobban bírja.
Én is most cserélem csak le a 6S-em ami most lett 6 éves.
Na mármost attól függ mennyire vagy hardcore telefon felhasználó.
Átlag felhasználónak Pro modell hülyeség. Az meg, hogy jövőre mi lesz senki sem tudja, aki azt mondja az hazudik.
Én nem apellálnék arra, hogy az alapmodell megfogja kapni.
Chip hiány Apple oldalról téged, mint felhasználót nem fog érinteni, ennél dörzsöltebb a cég.
Ha mindenképpen kell neked az adaptív 120 Hz-es kijelző, akkor várhatsz még egy évet, ha nem is kapja meg az iPhone 14 alapmodellje ezt a kijelzőt, legalább a 13 Pro ára esni fog és meg tudod venni azt.
Amúgy én a helyedben most vennék használtan egy 12-t.
200eFt-tól már lehet kapni, csak 20%-al gyengébb a processzor, felhasználóként nem is fogod érzékelni a különbséget, és minden funkciót tartalmaz, mint a 13.
Annyi, hogy ő még nem kancsal ;)
Aztán később simán el tudod adni, az Apple termékeket mindig keresik és tartják az árukat.
Figyelj, szerintem vedd meg a 13 pro maxot abból most alapból hiány is van és ha találtál valahol elérhetőt az jó.
És majd mikor kijön a 14, meglátod milyen újdonságokat kap, és bőven jó áron el tudod adni majd a 13 pro maxot és akkor nem is kell ráfizetni sokat.
csak vigyázni kell rá egy jó tokkal meg egy minőségi fóliával, hogy ne legyen karcos. Én így csinálom.
Nekem is 13 pro max van nagyon jó kis mobil, de ha valamiért megfogna a 14 pro széria jövő szeptemberben akkor simán lecserélném arra és nem is kellene sokat rá fizetnem mert visszajönne az ára 60%-a azzal, hogy eladom az előzőt.
Nem éri meg megvárni.
Még régebben - 3-4 éve - sem lehetett 1 éve előre látni semmit hacsak nem voltál az Apple valamelyik főnöke :D
Most meg még 1 hétre előre sem lehet gondolkodni....
A 6-7-8 és az X-XS-11-nek kb ugyanolyan volt a dizájnja, úgyhogy a 12-13 után a 14-nek is nagyon hasonlónak kell lennie. Szóval emiatt ne várj.
Ha 120Hz kell akkor vegyél 13 Prot. Ez biztosan tudja a 120-at.
A lázálmodban létező 14-ről meg nem tudunk semmit. néhány hónappal a megjelenés előtt tujuk majd a kinézetét kb. A 120hz-et meg majd csak megjelenéskor fogjuk biztosan tudni.
Annyira nem lehet ócska az a haivei ha még kibírsz vele 1 évet.... nem is akarod te igazán az iPhonet! :)
Az első válaszoló ritka nagy tahó. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mire mennyit költ.
Én a helyedben megvenném a 13-mat. Nekem 11 van és az jobb, mint bármelyik Androidos telefon, amit eddig használtam. A 11 Pro felhasználó ismerőseim is elégedettek. Ha a 11-es széria jó még mindig, akkor a 13-mas sem okoz csalódást.
Nekem még régebbi telefonom van Huawei Mate 10 pro. Már a töltésnél a csatlakozó nem mindig működik.
Ideje lecserélnem, de félek mert eddig sosem volt iphone telefonom 13 pro max-ot szeretném, de ezek kibírnak legalább 2-3 éves napi szinten állandó yt, netflix és játszás mellett? Olyan a munkám hogy mindig tudok ilyeneket hallgatni. Folyamatosan megy a pokemon go is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!