Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri megvárni az iphone 14-et?

Megéri megvárni az iphone 14-et?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy Huawei p20-as telefonom van,és úgy érzem hogy megérett a cserére. Mindenképp iphone-t szeretnék, mert azt tapasztaltam, hogy az ios nem lassul be hosszabb idő után sem mint az android, és sokkal jobban vannak a programok optimalizálva, mint androidra. Jelenleg az iphone 13-on gondokodom, de olyan híreket olvastam, hogy jövőre elvileg az alap modell is megkapja a 120hz-es kijelzőt, és új dizájnja lesz. Ha tényleg olyan lesz mint a képeken, és megkapja az 120hz-es kijelzőt, akkor még kibírok 1 évet ezzel a telefonnal, és megvenném azt. De ugye most van ez a chip hiány, és azon gondolkoztam hogy, hogy fogja befolyásooni a 14 gyártását? Sokkal drágább lesz? Vagy akkora hiány lesz belőle mint a ps5-ből? Vegyem meg most a 13-at?aki rendszeresen olvas iphone-al kapcsolatos híreket, mire számít az új modell érkezésével kapcsolatban? Vagy olvasott valami fontos információt? A chip hiányról mit tud? Annyira nem olvastam utána ennek a chip hiánynak, csak a csapból is ez folyik most.

2021. nov. 19. 00:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Szerintem megveszem az iphone 13-at. Annyira nem fontos a 120hz,mert annyira jól van optimalizálva az ios, hogy gördülékenyebb mint 1-2 olcsóbb androidos 120hz-es telefon. A kamerás tulajdonságai nekem egyáltalán nem szempont, szóval egyáltalán nem érné meg nekem a pro azt a 120-130 ezer forintos felárat csak a 120hz miatt. Azért gondoltam hogy megvárom a 14-et,mert ha az alap modellben 120hz-es kijelző lenne, és iphone 4 dizájnja lenne, és ugyanazon az áron mint a 13,akkor nyílván azt választanám. De attól félek hogy rosszabb lesz a helyzet chip hiány ügyben, és sokkal drágább lesz a 14,vagy hiány lesz belőle.
2021. nov. 19. 11:57
 12/22 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon be van akadva nálad ez a csipp hiány :D

Sokkal komolyan gondjaink is lesznek!

2021. nov. 19. 12:11
 13/22 A kérdező kommentje:
Azért talán mert mindenhol ezt olvasni, hogy mekkora hiány van belőle, és szinte mindenhez kell...
2021. nov. 19. 12:15
 14/22 anonim ***** válasza:
82%

Aha... érdekes az iPhone 13-as sorozatot és az iPad minit is ki tudta adni az Apple idén késés nélkül. Plusz még 2 fajta vadiúj procit is (M1 Max és M1 Pro) és még az Apple watchokat is ki tudták dobni amikbe megint másik proci kell. Ja meg a Homepodokat. Meg az Aodpodos is frissítették amiben mi van? Csippppek!!!

Miközben az autógyárk meg állnak... Mostakkor csííppphiány van vagy nincs?

Mi lenne ha úgy olvasnál, hogy

1. meg is érted amit olvasol

2. nem demagóg baromságokat olvasol... blikk, bors, közmédia, kesma termékek stb.

2021. nov. 19. 12:23
 15/22 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha kipusztulnál a kérdésből?
2021. nov. 19. 12:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem lenne aki visszarángat a valóságba :D
2021. nov. 19. 12:54
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
14:-es a kérdező biztos azért írja annyira, mert kb már ezer cikk jelent meg ezzel kapcsolatban, és van valóságalapja, valószínű a következő széria drágább lesz mert kevesebb pro terméket fognak gyártani mivel nem lesz annyi chip. Olvass utána. :) Az ára is drágább lesz mindegyiknek.
2021. nov. 19. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17 pont ezért mondom...

idénre a 13 szériária is ezt írták! nem lesz, késik, drágább lesz stb.

erre megérkezett időben és még olcsóbb is lett...

a kenyér, na az fog drágulni az már biztos

2021. nov. 19. 15:35
 19/22 anonim ***** válasza:

18-as: ez igaz de pl pro maxot szinte sehol nem lehet kapni. vagy ha listában is van előrendelni lehet és 3-4 hetet ir de van olyan ismerősöm aki azóta se kapta meg

A mini és a sima 13- al nincs gond abból van elérhető a proval van gond csak

2021. nov. 19. 16:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez minden évben így van az összes új készülékkel, nem csak az iPhoneokkal. 5 évvel és 10 évvel ezelőtt is ugyanígy volt. Sosem volt elég készlet a megjelenéskor. Nem csak az iPhoneoknál de az iPadeknél és a Mac-eknél sem. Karácsony előtt meg pláne így van, ilyenkor mindenki új telefont akar.

Én szeptemberben vettem a 13PM akkor még volt mindenből bőven raktáron kb mindenhol, majdnem még a coop boltban is a kenyereknél. :D Amikor a 11 Prot vettem akkor meg 5 hetet vártam rá, pedig akkor még aztán semmi vírus, meg válság, meg benzinár, meg chiphiány nem volt, sőt!

2021. nov. 19. 17:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!