Tényleg olyan fontos, hogy okostelefonom legyen? Égő, ha mondjuk 3310-esem lenne? Hova jutunk már.18/F
Nekem okos telefonom van, és semmi pénzért ki nem adnám a kezeim közül.
DE ha valakinek csak telefonálásra kell egy készülék akkor semmi értelme súlyos tízezreket rákölteni. Szerintem egyáltalán nem gáz ha valakinek nincs szüksége rá, vagy csak nem érdekli az ilyesmi.
Hozzáteszem, a kevesebbet tudó telefonok sokkal jobban bírják az idő múlását mint a mindennel telepakolt szupertelefonok...
Számítástechnikával foglalkozom, meggyőződésem, hogy az okostelefonban rejlő lehetőségeket az okostelefonnal rendelkezők 10 % -a ha kihasználja. Ezek a készülékek nagyon sok mindent tudnának, programokat lehetne rájuk töltögetni, testre szabni, rengeteg képességgel felruházni. Pont emiatt instabilabbak, kezdenek hasonlítani a számítógéphez, időnként újra kell indítani hogy a memória felszabaduljon. stb.
Aki csak telefonálásra, max zenehallgatásra használja, teljesen felesleges. Na, az érintőképernyős telefonokról inkább nem is szólok. Az egyik ismerősöm vett egyet,miért is ne legyen érintőképernyőse, ő az, aki tényleg csak telefonnak használja. Azóta csak szidja, nemsokára el fogja ajándékozni. Ahhoz hogy felhívjon egy számot , sokkal több gombnyomásra van szükség. Kérdeztem ezen nincsenek gyorshívó gombok. Dehohynem mondta, csak előbb megnyomja ezt, aztán ezt, meg ezt, meg ezt, és már nyomhatja is a gyorshívót. Tényleg gyors. :-(
én ma fogom lecserélni a telefonom nokia 3410-re, de karácsonyra remélhetoleg kapok egy újat.
azért fogom most a nokiát használni, mert azon van snake.. és most otthon vagyok és unatkozom, annál jobb játékot mobilban pedig még nem láttam :) és ez most komoly..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!