Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 13 Pro megéri az árát?...

Iphone 13 Pro megéri az árát? Milyen telefon?

Figyelt kérdés
Már évek óta szemezek az Iphone-okkal, most nagyon megtetszet a 13 Pro, csak hát az ára eléggé vissza tart egyenlőre. Most egy 3 éves Huaweiem van, lassan csere érett lesz. Szerintetek megéri az árát?
2021. nov. 14. 08:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy megéri, hiszen iPhone a tökéletes telefon. Vedd meg nyugodtan 😊☝️
2021. nov. 14. 10:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Nettó 650 a fizum, és egy iphone xs max-om van 3 éve.

Meg kb még 2 évig az is lesz.

Én azt mondom kérdező, hogy vedd meg. De csakis akkor, ha nem jelent gondot az ára. Én annó 500 felett vettem az xs maxot, de mint írtam 5 évre terveztem már akkor vele.

Veheted netes rendeléssel, és van 2 heted megszokni, megszeretni. Ha meg nem jön be, vissza küldöd.

2021. nov. 14. 23:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Megéri. Egyik legjobb telo amit kaphatsz ma. Árával meg ne foglalkozz, ha kitudod fizetni, mert nem 1-2 évre lesz elég az a telo. Minimum 7 évig fogja támogatni szotfveresen a telot és az ios nagyon jó. Ugye így már 5-7 év múlva távlatában nem is sok érte az a pénz, amikor ugyanúgy működni fog vele minden és nem úgy, mint androidon. Nekem is Iphone 13 van és mintha egy más világ lenne androidhoz képest. Ajánlom.
2021. nov. 15. 05:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Vedd meg ha tetszik! Nekem is 13 van Pro Max. Ez az első iphone telóm de nem bántam meg. Nagyon jó akksiban is tárhelyben is. Én könnyen átszoktam rá. Igaz drága az áfa miatt de a legújabb android prémium telók se olcsók.

4-5 évig simán elmegy gond nélkül és eladni se 10.000 Ft - ért fogod tudni.

Androiddal az is baj volt hogy jó drágàn megvetted mikor kijött de 2 év után meg már nagyon kevés összegért tudtad eladni.

2021. nov. 18. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!