Most 2021-ben megéri az iphone 11? Mert hát nem nagy az aksi, ips, meg hát mégis csak 2 éves telefon.
Xiaomi telefon a legjobb jelenleg ár/érték arányban.
Egy barátnőm 200 ezres Iphone 11-e olyan képeket csinál mint egy kávéfőző a 12MP-es kamerájával.
Nekem a 100 ezres telefonom kamerája 108MP, ami kilencszerese, fele annyiért.
Processzort, ramot, akksit stb bármit nézünk, össze se lehet hasonlítani.
Ha nem lenne rajta a menci logó, 30-40 ezret érne kb.
Olyan mint egy színarany vécé. Csak péniszméregetésre jó, semmi másra.
Mondom ezt informatikusként.
Persze mélyebben bele lehetne menni, az IOS-t is összevethetnénk az Androiddal stb, de bárhogy nézzük, nem éri meg használatra venni, csak ha befektetés lesz vagy menőzés a cél.
11 -el semmi baj nincs. IPS kijelző? És? Előtte hol volt amoled? Manapság se minden telefon Amoled. Nem csak előnye van ám...
Az hogy 2 éves megint nem jelent semmit. 2 évvel ezelőtti technika.
Valamennyit csorbult, de itt nem csak telefont veszel.
Magát a rendszert az ökoszisztémát ha akarod, és támogatást.
Eldöntöd hogy neked ér -e annyit...
Jó árba került.
Még vagy 3-4 év frissítést biztosan nap. Ezt a legtöbb új készülék nem tudja, nem egy 2 éves.
Nagy aksi csak a 13 pro Max ban van igazán.
Üzemidő a lényeg, az meg pont használható...
Hát nézd, a #1 válasznál több hamis információt nem olvastam még egy egybefüggő szövegben, úgyhogy nem fogom kifejteni, hogy a 12MP is már több, mint 4K, na meg hogy kitörölheted a 108 megapixellel, ha nincs mögötte szoftveres optimalizálás, szép színek stb. A processzor (úgy általában a chip) meg évekkel a konkurencia előtt jár, ami ahhoz vezetett, hogy egy 8-9 éves iPhone pontosan ugyanúgy használható, mint egy 4-5 éves csúcsdroid.
Most, hogy ledöntöttem a sztereotípiákat: a 2 év Apple viszonylatban semmi, az XR-em (készülék) ilyen idős, a széria meg már 3, mégsem akad soha, pontosan ugyanúgy működik, mint amikor kicsomagoltam. Pedig azóta teleraktam 64GB-t mindenféle alkalmazással.
A kijelzőről annyit, hogy ha nem te tervezted az AMOLED-et, akkor egyáltalán nem fogod észrevenni, hogy nem az. Legfeljebb ha egy órán keresztül bámulsz mellette egy olyat, amiben jobb kijelző van. Amíg nincs AOD iPhone-on, addig semmilyen funkció esetében sem fog hátrányt jelenteni.
Az akkumulátor valóban nem a legjobb, az én XR-em (aminek a 11-hez hasonló az üzemideje) 82%-os aksival 6-7 óra képernyőidőt bír, tehát olyan 8-9 óra várható, ha tökéletes állapotú.
Röviden összefoglalva egy abszolút szerethető, funkcionális és kiváló telefon még 2021-ben is, amit mindenképp érdemes lehet megvenni, ha iPhone-t szeretnél.
#5 vagyok
Az aksihoz hozzátéve: reggel 6-kor húztam le a töltőről, most háromnegyed nyolc van. 6 órán keresztül használtam ténylegesen, 8:30 és 16:30 között végig mobilinternetet használtam. Így vagyok most 18%-on, közben egyáltalán nem töltöttem. Szerintem teljesen vállalható.
Az a kérdés, hogy mihez képest.
150 ezerért egy 2 éves telefont megvenni igazából blama, hozzáteszem sok ismerősömnek 11-ese van és elégedettek még mindig, csak abszurd, hogy ennyibe került még így is. Ha android párti vagy, akkor inkább egy prémium kategóriás és új telefont érdemes venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!