Megéri még iphone 6s-t venni? Elfut rajta a TikTok még? Első iphoneom lenne.
Teljesen jól használható a mai napig a 6s.
Nyugodtan megveheted.
Nézd csak: https://www.youtube.com/watch?v=WIg_w_tzqhM
Pont a napokban láttam egyet.Nem tűnt belassultnak.
Szerintem simán lehet használni ma is.
De akksi csere már biztos kell neki.
Nem kap mar ra tamogatast idetol hisz tobb mint 5 eves keszulek, az az a tiktok se fog futni rajta,
Max. Telefonalasra lesz jo
"Nem kap mar ra tamogatast idetol hisz tobb mint 5 eves keszulek, az az a tiktok se fog futni rajta,"
Ha csak hülyeséget tudsz írni akkor inkább ne írj semmit! :D
Most megkapta az iOS15-öt, vagyis 2022 szeptemberéig biztosan jó lesz. És ahogy Morzsi írja még utána is használható lesz, mert az appokat többségének nem kell a legújabb iOS. A legtöbb appnak most is elég az iOS10!
Ha lehet majd hozzá kapni csereakkumulátort akkor még 4-5 év múlva is lehet használni.
Anyukám egyik telefonja az én “régi” 6s telóm, semmi baja. Napi 1x, nagyon aktív használat mellett 2x kell tölteni (úgy, hogy 2 éve volt benne gyári akksi cserélve, és most olyan 90%-os az akksi benne).
1 - 2 évre jó választás lehet, (pl egy olcsó Androidos telefon helyett 100x jobb), de nagyon hosszú időre azért ne tervezz vele.
Az alkalmazások pedig minden gond nélkül használhatóak, a #7 válaszoló fogalmam sincs honnan szedi, hogy csak telefonálni lehet már rajta…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!