Megéri még iphone 6s-t venni? Elfut rajta a TikTok még? Első iphoneom lenne.
Figyelt kérdés
Illetve szívesen fogadok tapasztalatokat is. Köszi.2021. szept. 27. 22:38
11/13 anonim válasza:
Pár hónapja még használtam és szerettem, egy új SE-re váltottam. Azért cseréltem csak ki, mert kicsi volt a 16 GB a képeknek és napközben azért fel kellett tenni töltőre. Az új egyértelműen jobb, de ha olcsón hozzájusz egy jó állapotban lévőhöz, csak biztatni tudlak. Nyilván nem szabad hosszú évekre tervezned vele, 1-2 évet biztosan jó lesz még.
12/13 anonim válasza:
Én ma már nem biztos, hogy 6s-t vennék újonnan, de nekem még az van és semmi problémám nincsen vele. 2017-ben vettem, azóta egyszer lett javíttatva (töltésvezérlő és akkumulátor csere), de egyébként semmi baja nincsen, teljesen jól működik. Használom elég sokat, de egy átlag napot (nekem, mert nyilván ez relatív) simán kibír egy töltéssel és mindenféle app (pl. a basic appok, a csevegős alkalmazások, social media, youtube, spotify stb., amiket a legtöbben használnak) abszolút működik rajta, egyáltalán nem is lassú vagy ilyesmi.
13/13 anonim válasza:
Jó telefon, én korábban lecseréltem, mert hamar merült és kevés volt a 16 GB, újabb iphone-t vettem. Az utóbbi időben viszont visszatértem a 6s-hez, mert az új telefont baleset érte, és ameddig nem lett új azt használtam. Nem volt gond a visszaváltás, persze hiányzott a tárhely és nem esett jól napi 3x tölteni, de az új IOS15 is jól fut rajta. Olyat vegyél amiben jó az akku és ha van, akkor nagyobb tárhelyjel vegyed, és akkor jó kis teló lesz még 1-2 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!