Miért jobb az iPhone mint az androidos telefon, valóban megéri az ára, ha igen miért?
Ez miért politika? :D
Amúgy nem "jobb", hanem másmilyen. Van akinek jobban beválik, van aki nem szereti.
Nem jobb.
Státuszszimbólum, hogy valakinek iPhone-ja van és nem egy sima telefonja. A páromnak is az van és ragaszkodik hozzá, pedig az negyedéért egy sokkal jobb, nagyobb képernyős androidos telefont vettünk nekem. De a cégénél mindenkinek iPhone-ja van, így neki is.
"Státuszszimbólum, hogy valakinek iPhone-ja"
Gondolják ezt a magadfajta végtelenül buta emberek.
Csak az ilyen primitív, csóró kelet - európai országokban státusz szimbólum az Apple.
És nem, nem ér fel hozzá egy 60 - 80 ezres kínai telefon. Én használtam azt is. Ha valaki mutat nekem a 230 ezer Ft negyedéért olyan Androidos telefont, aminek sztereó hangzása van, ritkán akad és normális képeket készít, akkor visszavonom az állításomat.
Önmagában az iPhone nem jobb. Ahogy a témát, és az Androidos telefonokat jobban ismerők írják, az Androidos csúcsmodellek legalább olyan a szinten vannak, mint az aktuális top-iPhone. Esetleg még olcsóbban is hozza ugyanazt a tudást.
Az Apple azonban komplex informatikai és telekommunikációs rendszert kínál: telefon, táblagép, zenelejátszó, óra, laptop, asztali számítógép különböző méretekben és tudással és mind kompatibilis egymással. Szerintem ez az Apple rendszerének erőssége, úgy, hogy eközben technikai kérdésekkel nem kell foglalkoznod, azt megoldja a rendszer helyetted. Sőt, ha egyszer megvetted, az operációs rendszer frissítése ingyen jár mindaddig, amíg az adott modellt támogatják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!