Az apple fanboyok szerintetek meddig bírnák, ha olyan főnöknek kellene dolgozniuk, mint a Steve Jobs volt?
Csak mert a legtöbb apple fanboy a saját munkájában nem valami pontos, azt gondolják, hogy érzelmek mentén nagy ködös szkénózás a termelő munka, közben meg az apples animációkra izgulnak.
a kocka bányamunkát ki fogja letolni? Vagy ezek azt hiszik, hogy minőséget "ösztönös alkotással" lehet összehozni?
Szerintem uncool kockulással és gályázással vannak összerakva a magas minőségű dolgok.
ha lenne fogalmad a valóságról akkor képben lennél azzal hogy diplomával elérhető "jó" fizetés az megáll olyan 1 millió bruttó környékén, kivéve ha programozó vagy.
az elenyésző nagy nyerteseket meg nem számolom a statisztikába
ja és sent from my:
-1 összegben kifizetett
-hónap végén impulziv módon megvásárolt
-ipad
ez az a troll aki miatt múltkor kaptam egy néhány órás tiltást.
A millióit mutogatta nekem privátban egy macbookon lefotózva.
Már megy az adatgyűjtés, hogy honnan van az a sok húszezres.
Biztos rossz érzés lehet úgy élni az életed, hogy összeszorul a gyomrod amikor kopogtatnak. :D
húha......
nem tudtam hogy egyesek szerint aki meg tud venni erölködés nélkül egy 150 ezres tabletet az már nagy játékos....
én csak azt szoktam nehezen megérteni - NYILVÁN korlátoltságom miatt - hogy egy ilyen kb másfél milliós fizetésből hogyan lehet kigazdálkodni az alábbiakat:
- 300nm-es ház budán
- merci
- másik két középkategoriás kocsi
- két gyerek
- feleség nem dolgozik
- csak apple cucc mindenkinek
- csak sony tv a lakásban
- minden létező dologra prémium előfizetés
- csak márkás drága ruhák
nem az a legaljq hanem nekem arra volt szuksegem
most megis mit vegyek ha kis tablet kell? CSAK AZ IPAD MINI VAN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!