Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az apple fanboyok szerintetek...

Az apple fanboyok szerintetek meddig bírnák, ha olyan főnöknek kellene dolgozniuk, mint a Steve Jobs volt?

Figyelt kérdés

Csak mert a legtöbb apple fanboy a saját munkájában nem valami pontos, azt gondolják, hogy érzelmek mentén nagy ködös szkénózás a termelő munka, közben meg az apples animációkra izgulnak.

a kocka bányamunkát ki fogja letolni? Vagy ezek azt hiszik, hogy minőséget "ösztönös alkotással" lehet összehozni?

Szerintem uncool kockulással és gályázással vannak összerakva a magas minőségű dolgok.

2021. nov. 13. 14:09
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

ha lenne fogalmad a valóságról akkor képben lennél azzal hogy diplomával elérhető "jó" fizetés az megáll olyan 1 millió bruttó környékén, kivéve ha programozó vagy.

az elenyésző nagy nyerteseket meg nem számolom a statisztikába

2021. nov. 13. 19:01
 32/39 A kérdező kommentje:

ja és sent from my:

-1 összegben kifizetett

-hónap végén impulziv módon megvásárolt

-ipad

2021. nov. 13. 19:02
 33/39 A kérdező kommentje:
mini, tehát nem is a legolcsóbb!!!!
2021. nov. 13. 19:05
 34/39 anonim ***** válasza:

ez az a troll aki miatt múltkor kaptam egy néhány órás tiltást.

A millióit mutogatta nekem privátban egy macbookon lefotózva.

Már megy az adatgyűjtés, hogy honnan van az a sok húszezres.

Biztos rossz érzés lehet úgy élni az életed, hogy összeszorul a gyomrod amikor kopogtatnak. :D

2021. nov. 13. 19:13
 35/39 A kérdező kommentje:

húha......

nem tudtam hogy egyesek szerint aki meg tud venni erölködés nélkül egy 150 ezres tabletet az már nagy játékos....

2021. nov. 13. 19:20
 36/39 A kérdező kommentje:

én csak azt szoktam nehezen megérteni - NYILVÁN korlátoltságom miatt - hogy egy ilyen kb másfél milliós fizetésből hogyan lehet kigazdálkodni az alábbiakat:

- 300nm-es ház budán

- merci

- másik két középkategoriás kocsi

- két gyerek

- feleség nem dolgozik

- csak apple cucc mindenkinek

- csak sony tv a lakásban

- minden létező dologra prémium előfizetés

- csak márkás drága ruhák

2021. nov. 13. 19:38
 37/39 anonim ***** válasza:
150 ezres tablet a legallja...
2021. nov. 13. 19:40
 38/39 anonim ***** válasza:
Én most engedem el ezt a témát, mert a gyomrom forog a kérdező proliságától, és hogy mások tárcájában kutat. Lúzer maradsz míg meg nem döglesz fiam ilyen hozzáállással.
2021. nov. 13. 19:49
 39/39 A kérdező kommentje:

nem az a legaljq hanem nekem arra volt szuksegem

most megis mit vegyek ha kis tablet kell? CSAK AZ IPAD MINI VAN

2021. nov. 13. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!