Az apple fanboyok szerintetek meddig bírnák, ha olyan főnöknek kellene dolgozniuk, mint a Steve Jobs volt?
Csak mert a legtöbb apple fanboy a saját munkájában nem valami pontos, azt gondolják, hogy érzelmek mentén nagy ködös szkénózás a termelő munka, közben meg az apples animációkra izgulnak.
a kocka bányamunkát ki fogja letolni? Vagy ezek azt hiszik, hogy minőséget "ösztönös alkotással" lehet összehozni?
Szerintem uncool kockulással és gályázással vannak összerakva a magas minőségű dolgok.
3. Értjük hogy mit írtál, és ezért mondjuk hogy az hülyeség.
Provokálni szeretnél mert nem tetszik hogy másnak apple telefonja van ennyi a szitu.
igen, nagyon nehezen dolgozom fel h nem engedhetem meg magamnak h nekem is apple cuccaim legyenek es ezert pocskondiazom
csak valahogy a fostalicska windowsos vackokkal is mindig raverekmidoben es minosegben a macbookot kapirgalo mokuskakra
Nagyjából értem mire gondolsz, de a kérdésed olyan mint ha azt kérdeznéd, hogy akik fával tüzelnek mennyire bírnák a favágást a tundrán.
Vagy akik földgázzal azok mennyire komálnák a melót a kitermelő platformon az északi tengeren...
bocsanat de a steve jobsot konkretan istenkent tisztelik de ha egy fonok belekot apro reszletekbe akkor meg elragelnek ezek az emberek
azt hiszik h csak nagy kodos otletelesek kellenek a reszletek meg majd maguktol ki lesznek dolgozva....mert azt az apple megoldja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!