Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az apple fanboyok szerintetek...

Az apple fanboyok szerintetek meddig bírnák, ha olyan főnöknek kellene dolgozniuk, mint a Steve Jobs volt?

Figyelt kérdés

Csak mert a legtöbb apple fanboy a saját munkájában nem valami pontos, azt gondolják, hogy érzelmek mentén nagy ködös szkénózás a termelő munka, közben meg az apples animációkra izgulnak.

a kocka bányamunkát ki fogja letolni? Vagy ezek azt hiszik, hogy minőséget "ösztönös alkotással" lehet összehozni?

Szerintem uncool kockulással és gályázással vannak összerakva a magas minőségű dolgok.

2021. nov. 13. 14:09
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Najólvan, sikerült kiugrasztani a nyulat a bokorból. Most már tudom melyik troll ez. :D
2021. nov. 13. 15:52
 22/39 A kérdező kommentje:
ertem....szoval betalalt es igy probalod elvenni az elet, h terelsz m(
2021. nov. 13. 15:53
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
A deriválást hamarabb megértettem mint a hülye dumádat. Menj mozdulj ki kicsit a friss, hideg levegőre, szellőztesd ki a fejed, ráfér.
2021. nov. 13. 16:44
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

"szkénózás"

az mi?

2021. nov. 13. 16:46
 25/39 A kérdező kommentje:

a szkénózás az az amikor a macbookos sznobberentyú előadja hogy így lesz úgy lesz és NAGGGGGYON ütni fog az ő víziója, meg nézzük meg és ISMERJÜK el hogy NAGGGGGYON pöppppecül mutat a képernyőn amit ő összehozott

de az más kérdés hogy az elképzelés mögött semmilyen absztrakt működési el sincsen, nem tudja lépésekre lebontani a működést, a gyárthatóság vagy bármilyen formában történő megvalósítás pedig szintén ködbe vész.

és képes azt mondani hogy nehogy már neki gépi kódban kelljen dolgozni, hát az apple majd megoldja a háttérmunkát!

értsd: presetekkel dolgozik, amivel mindenki más.

2021. nov. 13. 18:06
 26/39 A kérdező kommentje:

ja és képes alapszintü műveleteket olyan szinten megbonyolítva végigvinni, hogy az agyam leolvad

pl képes benyomni egy szorzást excelben úgy, hogy végigszámolja az ÖSSZES létező cellát.

aztán amikor fejreáll a gépe, akkor jön a sznob reakció, hogy "ha az apple megáll akkor ott aztán baj van"

nem, nincs baj, csak te vagy a hülye, mert foggggalmad nincs hogyan müködik egy computer vagy egy szoftver még a leghallványabb fogalmak mentén sem tudod elképzelni. De azzal jössz hőbörögve, hogy neked ezt nem is kell tudni.

2021. nov. 13. 18:08
 27/39 anonim ***** válasza:

ja értem... mint te a vacak kérdéseiddel :D

akkor te gyakoris fanboy vagy és itt szkénózol nekünk csíra?

2021. nov. 13. 18:10
 28/39 A kérdező kommentje:

igen, továbbra sem tudom feldolgozni, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy macbookom legyen és mindig a legujabb ifon (a legnagyobb tárhellyel persze), és mercim és sony tv és playstation, és mindenből csak és kizárólag a prémium kategoria, hiszen rövid az élet és én SZERETEM magam és csak a legjobbat adom magamnak, hiszen én SZERETEM az életet.

stbstb

2021. nov. 13. 18:11
 29/39 anonim ***** válasza:
Nem mondta a pszichiátered, hogy ne igyál az antidepresszánsra?
2021. nov. 13. 18:14
 30/39 anonim ***** válasza:
Én leszarom hogy te így élsz, én megengedhetem magamnak ezeket a dolgokat és nem foglalkozok mással. Szar ha téged ennyire izgat más anyagi helyzete. Lehet tanulni, jó diplomát szerezni, azzal jó melót és lesz pénzed. Ja de ez meló, bocsika.....
2021. nov. 13. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!