Megéri használtan telefont venni?
Figyelt kérdés
Volt aki vett használtan telefont? Nagyon erősen gondolkodom,hogy használtan vegyek egy iPhone X vagy XR telefont. Szerintetek megérné használtan?
Mindenképpen személyesen szeretném megnézni, kipróbálni.
Válaszokat előre is köszönöm
2021. nov. 3. 20:05
11/11 anonim válasza:
Sajnos nem mindenki teheti meg - én sem -, hogy 200 ezret kiadjon egy összegben telefonra. Igazából ez a telefon nekem csak másodlagos készülék, mert kiváncsi voltam, milyen egy felsőkategóriás telefont használni. Van benne rizikó, ebben igazad van, de ha beválik, simán benne van még 2-3 év. Legfeljebb egy akkucsere lesz esedékes, de azt se indokolja semmi egyelőre. Ha nem válik be, akkor tanulópénz, így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!