Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy A40 mennyire jó telefon...

Galaxy A40 mennyire jó telefon van? Megéri 42ezèr használtan?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 22:39
 1/3 Bellatrix:3 válasza:
Nagyon jó telefonon. Bár én újan vettem, de szerintem használtan is megéri. Bővíthető a tárhely nagyon jó kamerái vannak. Nekem ami fontos a sok tárhely meg a jó kamera. Azt ezzel megkaptam és maximálisan elégett vagyok vele. Plusz gyors és nem fagy le és a gyorstöltő is hasznos tud lenni.
2020. ápr. 15. 23:26
 2/3 Holdon járó párizsi. válasza:
Én nem használtat vettem és félévig se tartott ki! Nem tudom lehet hogy csak nekem de én NEM ajánlom mert szar 6 osztály társamnak van és mind az 5 nek egynek még jó :D vagy a töltője vagy az akkumulátora vagy a a fülhallgató bedugó része szar. Szerintem nagyon szar teló mi lassan 1 éve próbáljuk a garanciával megjavítatni a telót de direkt húzzák az időt mert lassan lejár a két év garancia .(Van hogy 1 hónapig nem írnak vissza stb....) Szerintem ne vedd meg! Vegyél más telót csak ne Iphonet mert az mégszarabb :D
2020. máj. 3. 18:35
 3/3 Bellatrix:3 válasza:
Nekem már fél éve megvan legalább és egész nap használom kb 0-24be és semmi baja. Sőt jobb mint annó az iPhoneom volt pedig azt is legalább 4 évig gyötörtem és az kb 2-3 hónap után belassult és hely sem volt rajta rendesen. Vigyázni kell rá ennyire egyszerű én évekre veszek telefont és kb csak akkor cserélem le amikor fél napot nem bír ki töltés nélkül. Azon kívül használtam sosem vettem, mert annyit megér ha már evekig használom. Volt használt telóm már úgy kaptam, hogy valaki kb 4 évig használta előttem és én is használtam még legalább 3at és semmi nagyobb baja nem volt az aksin és a helyhiányon kívül.
2020. máj. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!