Trust USB miért nem jó?
Figyelt kérdés
Iphone telefonom van és Trust USB kábelt vettem hozzá de nem jó! Nem tudom miért ki se ír semmit nem is tölti csak úgy ha végleg lemerült a telefon és 3%-ig feltölti és bekapcsol és egyből fel se ismeri a töltőt. Miért van ez mit csináljak? Segítsetek légyszi2021. okt. 31. 20:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem a kábel nem tölti, hanem a telefon nem engedi, hogy mindenféle kábellel legyen töltve. Ahogy bekapcsol a telefon és felismeri a kábelt, kilövi. (Az sem mindegy, hogy csak a töltőszál van-e a kábelben, vagy adatszál is. Vannak olyan kábelek, amik csak töltésre jók, és vannak, amik töltésre + adatszinkronizálásra.)
iPhone-ra van pénz, hozzá való kábelre nincs?
2/3 anonim válasza:
a trust elég budget márka, gyanítom hogy nem MFi kábelt vettél, azért nem működik.
iPhone csak gyári vagy MFi certifikációval ellátott kábellel működik
3/3 Közveszélyes Kontár válasza:
igen, nem ertem miert kell egy kabelen igy sporolni es alapveto dolgokat nem tudni a sajat eszkozeinkrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!