Powerbankot lehet tölteni ezzel a töltővel?
Van egy powerbankom (Trust Primo 4400 mAh), azt tölthetem a telefonom (Nokia 5) töltőjével?
a powerbankom leírásának ajánlása 5V 1A töltő, a telefonom töltője 5V 2A.
Lesz valami baja a powerbankomnak ha azzal töltöm?, vagy inkább vegyek egy 5V 1A töltőt? pl:(Yenkee Yac 2003BK)
Válaszokat előre is köszönöm.
töltheted vele nyugodtan.
a töltőn az 5V 2A annyit jelent, hogy ez a max amit letud adni, de nem feltétlen ennyivel tölti a készüléket.
Kérdezőnek javaslom, hogy nézze meg a villanyóránál az automatát!
Ha azt látod, hogy 25 A, akkor nagyon vigyázz, mert semmit nem dughatsz be a lakásban, ami nem 25 A-os!
Vagy hülyeséget beszélek?
Nem én beszélek hülyeséget...
Hogy érthetőbb legyen: az nem töltő, csak egy fix 5 V-os adapter, tápegység.
A töltésszabályzó a telefonban van, az meg nem hülye, csak annyi áramot vesz fel, amennyit "ő" akar.
Hülyék azok, akik ezeket az adaptereket töltőnek nevezik, de ez már népszokás, néphülyeség.
A 2/4 -es válaszolónak
A 25 Amperes kismegszakító csak a 25 ampernél nagyobb fogyasztókat kapcsolja ki, attól kisebbeket nem.Minden fogyasztó a neki szűkséges áramerősséget veszi fel ( feltéve ha a fogyasztó normálisan működik ).
# 5
Villanyszerelő megszólalt...
Magam részéről nem vagyok kíváncsi a felesleges okoskodásodra, miután erősáram és gyengeáram is konkrétan szakmám, tehát nekem inkább ne magyarázz!
Úgysem érted, hogy miért írtam, villanyszerelőnek ezek magas dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!