Vélemények erről a töltőről?
Galaxy S6-hoz használnám, később S8/S9-et töltenék vele? Illetve úgy nagyvonalakban mi a véleményetek a vezeték nélküli töltőkről? Tölti olyan gyorsan a telefont, mint a gyári?
Erről lenne szó:
Trust az mindig is egy legallja márka volt, legyen az bármilyen kategória.
Ennyiért biztos inkább rendelnék valami normálisat Kínából.
Pl:
Gearbest, aliexpress, ebay, banggod
Nézegettem ilyen helyeken is, de őszintén szólva nem bízom benne, meg a jótállásában. Néztem még ezt is, ez a Samsung Galaxy S8/S9-cel kompatibilis, ugye?
Persze hogy kompatibilis, az már megint más kérdés, hogy vannak új úgynevezett "Fast wireless charger"-ek, amik a gyorsabb töltést prezentálják.
Lásd:
https://www.youtube.com/watch?v=WWZqa3tT4NQ
Itt van a gyors töltős, újabb változat, persze 2x annyiért.:
A szabvány nem változott az S6 óta. Qi, illetve PMA kompatibilis az S8, S9. Sőt, szinte bármilyen mobilt tudsz tölteni vele, amelyben van beépített indukciós tekercs, azaz "vezeték nélküli töltőegység".
Szerintem jobban jársz ezzel:
4000Ft alatt kijön gyorsabb szállítási móddal. (10-15 nap)
Arról, hogy garancia, csak annyit tudok leírni, hogy a GearBest végtelenül megbízható webshop. Volt már többször problémám termékkel, és mindig gyors választ kaptam. Vagy visszatérítés, vagy új termék.
Volt olyan, hogy még csak képet sem kértek a problémáról, igaz nem is tudtam volna prezentálni, mivel egy okos órával volt a gond, hogy szokatlanul nagyon gyorsan merült, írt az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy 3 lehetőségem van:
1, Gearbest tárcámra írják jóvá az összeget
2, Visszautalják
3, Termék csere
És még csak a terméket sem kérték vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!